Messi'den Cristiano Ronaldo'ya övgü dolu sözler

Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi futbol dünasında büyük bir rekabet içinde olduğu Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Juventus'un Portekizli yıldızı son dönemlerde gösterdiği performansla müthiş bir form grafiğine sahip. Messi bu duruma hiç şaşırmıyor.

Bu sezon Serie A'da 24 gole ulaşan ve 11 maçtır üst üste gol atma başarısı gösteren Ronaldo 35 yaşında olmasına rağmen fizik gücü ve golcülük özelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini tüm dünyaya gösterdi.

Messi'den Cristiano Ronaldo'ya övgü dolu sözler

Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi de Portekizli yıldızın bu form durumunu şaşırtıcı bulmuyor.

Mundo Deportivo'ya konuşan Messi, "Ronaldo yırtıcı bir forvet. Bu form grafiği hiç şaşırtıcı değil. Gol atmayı çok seviyor. Sahaya her çıktığında gol atıyor. Bir forvet oyuncusu olarak çok sayıda önemli özelliğe sahip ve minimumunda bile gol atmayı başarıyor" ifadelerini kullandı.

'Liverpool ile tekrar karşılaşmak ister misin?' sorusuna cevap veren Messi, önceliklerinin Napoli'yi geçmek olduğunu söyledi.

.

Messi'den Cristiano Ronaldo'ya övgü dolu sözler ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Barcelona Lionel Messi Juventus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.