Messi, Sampaoli'yi o sözlerle rezil etti!

Dünya Kupası'nda, Arjantinin 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti sonrası yaşanan gerilimde, Messi'nin Sampaoli'yi rezil ettiği ortaya çıktı.

2018 Dünya Kupası'nda D Grubu'nda yer alan Arjantin 4 puan toplayarak son 16'ya kalmıştı. Son 16 turundaFransa ile karşılaşan Güney Amerika ekibi 4-3 yenilerek turnuvaya sürpriz bir şekilde veda etmişti.

SonDakika'nın haberine göre; Bu başarısızlığın ardından görevine son verilen Arjantinli teknik adam Sampaoli hakkında bir çok iddia ortaya atılmış ve kadro kurma konusunda Messi'den yardım aldığı söylenmişti.

"BANA 10 KEZ HANGİ OYUNCUYU 11'E YAZMAN GEREKTİĞİNİ SORDUN"

Yaşanan gelişmelerin ardından Arjantin basınının önde gelen medya kuruluşlarından TYC Sports, Messi ile Sampaoli'nin Hırvatistan maçından sonra soyunma odasında tartışma yaşadığını iddia etti.

İddiaya göre 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti sonrası Messi soyunma odasında teknik direktör Sampaoli'ye tüm takımın önünde yüksek sesle şu ifadeleri kullandı:

En az 10 kez bana hangi oyuncuyu ilk 11'e yazman gerektiğini sordun. Ben ise hiçbir seferinde sana isim vermedim. Eğer böyle bir şey varsa, tüm takımın önünde söyle.

Messi, Sampaoli'yi o sözlerle rezil etti! ile ilgili etiketler Lionel Messi Arjantin Dünya Kupası sampaoli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.