Messi gemileri yaktı, ayrılıyor

Bayern Münih karşısında alınan 8-2'lik ağır yenilginin ardından Barcelona'da Messi şoku yaşanıyor. Kulübüyle henüz sözleşme imzalamayan Messi'nin ağır yenilginin ardından takımdan ayrılma kararı verdiği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 8-2 yenilen Barcelona'da Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi. Arjantinli yıldızın bu konuda kararlı olduğu ve artık ayrılık vaktiğinin geldiğini menajeri olan babasına ilettiği kaydedildi.

İtalya Serie A ekibi Inter, Messi ile en ciddi şekilde ilgilenen kulüp olarak öne çıkıyor. Konuyla ilgili önceki günlerde konuşan Antonio Conte, bu transferin ancak Messi'nin takımdan ayrılmak istemesiyle gerçekleşebileceğini söylemişti.

Inter'in yeni sezonda Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedeflediği, bu hedefe ulaşabilmek için Messi'yi transfer etmek istediği belirtiliyor.

İlerleyen günlerde Messi'nin Barcelona'dan ayrılık durumunun kesinleşmesi ve transfer ile ilgili daha sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Messi gemileri yaktı, ayrılıyor ile ilgili etiketler Bayern Münih Barcelona Lionel Messi Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.