"Messi bana çenemi kapatmamı söyledi!"

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite, Arjantin ile oynanan maçta Lionel Messi ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Suudi Arabistan'da yapılan dostluk maçında Arjantin, 4 maçlık cezası sona eren Lionel Messi'nin tek golüyle Brezilya'yı mağlup etti. Brezilya'nın 58 yaşındaki teknik direktörü Tite, karşılaşma sonrası Messi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Messi bana çenemi kapatmamı söyledi!"

İlk yarıda Messi, karşılaşmanın hakemine itiraz eden Tite'ye parmaklarıyla 'sus' işareti yapmıştı. O hareket üzerine Tite ise şunları söyledi:

"Hakeme itiraz ettim çünkü Messi'nin sarı kart görmesi gerekiyordu. Messi ise bana çenemi kapatmamı söyledi. Ben de ona çenesini kapatmasını söyledim. Hepsi bu. Daha fazla bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Güçlü hakemlere ihtiyacımız var. Messi'nin kart görmesi lazımdı, itiraz etmekte haklıydım."

Arjantin mağlubiyeti ile birlikte 5 maç üst üste galibiyete hasret kalan Brezilya, son olarak Copa America finalinde Peru'yu mağlup etmişti.

"Messi bana çenemi kapatmamı söyledi!" ile ilgili etiketler Arjantin Brezilya Lionel Messi tite
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.