Mescid-i Haram'da 2 yıl aranın ardından ilk iftar!

İnsanlar bu yıl Ramazan coşkusunu, geçen yıla kıyasla kalabalıklar halinde yaşayıp, paylaşabiliyor. Suudi Arabistan’ın Mekke şehrindeki Mescid-i Haram’da ve Medine şehrindeki Mescid-i Nebevi’de Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıl aranın ardından ilk iftar verildi.

Ramazan coşkusu tekrar kalabalıklar tarafından paylaşılmaya başlandı.

Suudi Arabistan’da Covid-19 kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından, Mekke şehrindeki Mescid-i Haram’da ve Medine şehrindeki Mescid-i Nebevi’de 2 yıl aradan sonra ilk defa iftar verildi. Kabe’nin de içinde yer aldığı Mescid-i Haram’da binlerce Müslüman iftar sofralarında oruçlarını açmak için bir araya geldi.

Suudi Arabistan Kutsal Camiler Başkanlığı, Mescid-i Haram’da düzenlenen Ramazan ayının ilk iftarında 20 ton hurma dağıtıldığını açıkladı.

 

Mescid-i Haram'da 2 yıl aranın ardından ilk iftar! ile ilgili etiketler iftar Suudi Arabistan ilk mescidi haram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.