Mescid-i Aksa'ya baskın çağrısı yapmışlardı! Fanatik Yahudiler, Doğu Kudüs'te yürüyüşe geçti

Yahudi örgütleri, sözde Tapınağın Yıkılışı’nın yıldönümünde Mescid-i Aksa'ya büyük bir baskın düzenlenmesi çağrısını yapmıştı. İsrail polisinin himayesindeki Fanatik Yahudiler, işgal altındaki Doğu Kudüs'te yürüyüş düzenledi. Ayrıca Bab al-Amud yakınlarındaki bir restorana baskın düzenleyen İsrail askerleri yemek yiyen Filistinli aileleri kovdu. Bölgede bulunan Filistinlilere saldıran İsrail güçleri, Bab al-Amud bölgesine bariyerler yerleştirdi, 3 Filistinliyi gözaltına aldı.

Fanatik Yahudiler, İsrail polisinin himayesinde işgal altındaki Doğu Kudüs'te yürüyüş düzenledi.

Doğu Kudüs'te Fanatik Yahudiler'in bugün Mescid-i Aksa'ya yapacağı büyük baskın öncesi gerginlik devam ediyor. Fanatik Yahudiler, Doğu Kudüs'te İsrail polisinin himayesinde yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sırasında Kudüs'ün bir kaç bölgesinde Filistinliler ile İsrail güçleri arbede yaşandığı belirtildi.

Mescid-i Aksa'ya baskın çağrısı yapmışlardı! Fanatik Yahudiler, Doğu Kudüs'te yürüyüşe geçti

Tapınak (Heykel) grupları olarak adlandırılan aşırılık yanlısı Yahudi örgütleri, yarın sözde Tapınağın Yıkılışı’nın yıldönümünde Mescid-i Aksa'ya büyük bir baskın düzenlenmesi çağrısını yapmıştı. Filistin Alimleri Birliği ise Yahudi yerleşimcilerin yarın kalabalık gruplar halinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleme çağrıları karşısında uyarıda bulunmuştu.

İSRAIL GÜÇLERI, KUDÜS'TE BIR RESTORANA BASKIN DÜZENLEDI

Öte yandan İsrail güçleri, işgal altındaki Kudüs'te Bab al-Amud yakınlarındaki bir restorana baskın düzenledi. İşgalciler restoranda yemek yiyen Filistinli aileleri kovarken, baskın çocuklar arasında korku ve paniğe neden oldu.

Mescid-i Aksa'ya baskın çağrısı yapmışlardı! Fanatik Yahudiler, Doğu Kudüs'te yürüyüşe geçti - Resim : 2


İŞGALCİLER KUDÜS'TEKI BAB AL-AMUD BÖLGESINI KAPATTI

İsrail güçleri, Fanatik Yahudilerin bugün Mescid-i Aksa'ya yapacağı büyük baskın öncesinde Kudüs'teki Bab al-Amud bölgesini kapattı. Bölgede bulunan Filistinlilere saldıran İsrail güçleri, Bab al-Amud bölgesine bariyerler yerleştirdi. Yerel kaynaklar, İsrail güçlerinin Bab al-Amud bölgesinde en az 3 Filistinliyi gözaltına aldığını bildirdi.

Mescid-i Aksa'ya baskın çağrısı yapmışlardı! Fanatik Yahudiler, Doğu Kudüs'te yürüyüşe geçti ile ilgili etiketler İsrail Filistin Mescid-i Aksa baskın fanatik yahudiler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.