Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne?

Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne? Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirilen yeni kısıtlama ile kamu kurumlarının yeni çalışma saatide belli oldu. Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne?

Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne? Koronavirüs vaka sayılarının durdurulamaz artışı nedeni ile alınan yeni önlemler Kamu çalışanlarının mesai saatlerini de değiştirdi. Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan yeni mesai saatleri hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kamu çalışanlarının mesai saatlerinin 2 Aralık'tan itibaren 10.00-16.00 olarak belirlenebilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.

Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne?

Kovid-19 salgınının Türkiye'de yayılımının en aza indirilmesi amacıyla salgınla mücadele ve etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetlerin zafiyete uğratılmaması ve kamu hizmetlerinin aksatılmaması şartıyla mesai saatlerinde düzenlemeye gidilebileceği belirtilen yazıda, şunlar kaydedildi:

"2 Aralık 2020 tarihinde başlamak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma başlama ve bitme saatlerinin, merkezde Cumhurbaşkanlığı, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici, bakanlıklar, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için bakan, diğer kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici, illerde valiler tarafından 10.00-16.00 olarak belirlenebilmesi Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür. Salgınla mücadele amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri tarafından gereken önlemlerin alınması hususunda bilgilerini ve gereğini arz ve rica ederim."

Mesai saatleri değişti mi? Kamu çalışanlarının yeni mesai saatleri ne? ile ilgili etiketler mesai saatleri değiştimi kamu çalışanı mesai saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.