Meryem Uzerli'yi takipçileri bile tanıyamadı!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Meryem Uzerli tatil için Maldivler'e gitti. Uzerli, Instagram hesabının hikaye kısmında sıfır makyaj video paylaştı. Kendi hayranları bile ünlü oyuncuyu tanımakta zorluk çekti.

Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaşım yapan Meryem Uzerli, sıfır makyajıyla takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Bazı takipçileri Uzerli'yi tanıyamadı.

Meryem Uzerli'yi takipçileri bile tanıyamadı!
Uzerli'nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Ya makyaj gerçekten dolandırıcılık sayılmalı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Her halinizle güzelsiniz maşallah." yorumunu yaptı.

Meryem Uzerli'yi takipçileri bile tanıyamadı! - Resim : 2

FİZİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRMIŞTI

Instagram hesabından bikinili paylaşımını paylaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli adeta takipçilerini mest etmişti. Meryem Uzerli yeşil bikinisiyle takipçilerinden tam not almıştı. Uzerli'nin bir takipçisi paylaşıma, "Meryem hanım sizi ekranlarda görmek istiyoruz artık." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Fizik 10 güzellik 10 tam anlamıyla dört dörtlüksünüz." yorumunu yapmıştı.

Meryem Uzerli'yi takipçileri bile tanıyamadı! - Resim : 3

Meryem Uzerli'yi takipçileri bile tanıyamadı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.