Meryem Uzerli'ye beklediği teklif geldi!

Cingöz Recai adlı filmde izlediğimiz Meryem Uzerli bir süredir birlikte olduğu Mısırlı oyuncudan evlilik teklifi aldı.

Geride bıraktığımız yıl katıldığı bir ödül töreninde sarfettiği “Doğru adamı seçemiyorum, sonra yine ben üzülüyorum” sözleriyle gündem yaratan Meryem Uzerli, görünen o ki beyaz atlı prensini buldu. Kızı Lara’nın babası Can Ateş ile iş adamı Alp Özcan’la ilişkilerinde yara alan Uzerli, mutluluğu Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro’da buldu.

EVLİLİK TEKLİFİ YEMEKTE GELDİ

Kısa bir süre önce Meryem’in anne ve babasıyla tanışan Alzaro, Uzerli Ailesi’nden onayı alınca harekete geçti. Hafta başında Dubai’deki sevgilisinin yanına giden güzel oyuncu, büyük bir sürprizle karşılaştı. Meryem Uzerli ile aşkı ağustos ayında başlayan 31 yaşındaki Mısırlı oyuncu, konuşulanlara göre önceki akşam çıktıkları romantik yemekte güzel oyuncuya evlenme teklif etti. Sevgilisinin evlenme teklifiyle mutluluktan havalara uçan 34 yaşındaki güzel oyuncu, Alzaro’ya ‘evet’ dedi.

Yemek sonrası özel şoförlü aracıyla otele dönen ünlü oyuncu, bu mutlu haberi takipçileriyle de paylaştı. Araç içerisinde çalan şarkı eşliğinde videosunu çeken Meryem Uzerli, pırlanta tektaş yüzüğünü özellikle gözler önüne serdi.

MERYEM UZERLİ BEYAZPERDEDE

ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Meryem Uzerli yepyeni bir sinema projesiyle Aralık ayında hayranlarının karşısına çıkacak.
Film 8 Aralık'ta vizyona girecek. Deniz, senaryosunu yazıp yönetmenliğini de üstlendiği yapımda, romantizm ve gerilimi harmanlayarak farklı bir kulvara geçti.

Özcan Deniz'in yönetmenlik koltuğunda da oturduğu filmi 'Öteki Taraf'ın başrollerinde Meryem Uzerli ve Aslı Enver yer alıyor. Ünlü yüzlerin hayranlarını çok şaşırtacağı iddia edilen film aşk ve gerilim içerecek. Filmde Özcan Deniz, eşi (Aslı Enver) ve yasak aşkı (Meryem Uzerli) arasında kalan bir adamı canlandıracak.

meryem-uzerli-ic

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Meryem Uzerli, Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı 'Öteki Taraf' filminde kullanılan afiş Türkiye'de bir ilk oldu. Hareketli tasarımı olan afiş Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Bu üçlüyü ilk kez buluşturacak filmin yüksek bir gişe başarısı elde etmesi bekleniyor. Filmin Türk sinemasının uzun zamandan beri içinde sıkışmış olduğu klasik türlerin dışına çıkmayı başaracağı konuşuluyor.

Film gerilim, gizem ve aşk türlerini bünyesinde barındırmaktadır. Birbirinden değerli oyuncuların başrol aldığı film, çekim kalitesi ve sahneleri ile birlikte dikkatleri üzerine topluyor. Filmin senaryosu itibari ile de dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor. Sinema severler ile en kısa sürede buluşmayı hedefleyen filmin vizyon tarihi 8 Aralık 2017...

Meryem Uzerli'ye beklediği teklif geldi! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli evlilik Instagram can ateş tektaş bassel alzaro
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.