Meryem Uzerli'nin kızı Lara'yla verdiği ütü pozu sosyal medyanın gözdesi oldu

Oyuncu Meryem Uzerli, kızı Lara'yla birlikte ütü yaptı, o anlara ait fotoğrafı hesabından paylaştı.

Şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide izlediğimiz Meryem Uzerli, devam eden bir dizinin kadrosuna girmiş olmasına rağmen oyunculuğu ve güzelliğiyle kendisini bir kez daha ispatladı. Uzerli, bir yandan yoğun bir tempoda koştururken bir yandan da Can Ateş’le olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lara’yla ilgileniyor.

ksdjfkshdfsd

Kızının fotoğrafını uzun bir süre sosyal medya hesabından paylaşmayan Uzerli, şimdilerde bu kararından vazgeçmiş görünüyor. Vakit buldukça kızıyla geçirdiği keyifli anlara dair paylaşımlarda bulunan Meryem Uzerli’nin son paylaşımı ise takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü. Ana kızın birlikte ütü yaparken görüldüğü karede oyuncak ütü masasıyla oynayan Lara annesinin hareketlerini taklit ediyor. Meryem Uzerli bu kareyi bir kalp emojisiyle paylaştı.

Meryem Uzerli'nin kızı Lara'yla verdiği ütü pozu sosyal medyanın gözdesi oldu ile ilgili etiketler Meryem Uzerli lara ütü yaptılar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.