Meryem Uzerli yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi!

Dolu dizgin aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Bassel Alzaro ile yollarını ayıran güzel oyuncu Meryem Uzerli, önceki akşam Alman yönetmen ve senarist Lüey Nohut'la görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda Mısırlı sevgilisi Bassel Alzaro ile evlenme kararı aldıklarına yönelik haberleri çıkan Meryem Uzerli ilişkisini sessiz sedasız noktalayıp, kalbini Alman yönetmen ve senarist Lüey Nohut'a kaptırdı.

FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR

HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, Meryem Uzerli önceki akşam Almanya'dan gelen sevgilisi Lüey Nohut'la felekten bir gece çaldı. Arkadaşlarının da eşlik ettiği ikili, bir gecede tam üç mekân gezdi. İlk olarak Etiler'deki La Boucherie'de eğlenen ekip, ilerleyen saatlerde soluğu Emirgan'daki Gizli Kalsın'da aldı.

YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞTI

Yaklaşık bir saat sonra yine Etiler'de bulunan Fenix'e geçen ikili ve arkadaşları, burada geç saatlere kadar sarmaş dolaş eğlendi. Mekândan birlikte çıkan çiçeği burnunda çift, flaşların patlamasıyla şaşırdı. Nohut, kapüşonuyla yüzünü saklamaya çalışırken Uzerli ise neşeli tavırlar sergiledi. İkili, mekândan Meryem Uzerli'ye ait VIP minibüsle ayrıldı.

İkili böyle görüntülendi;

misirli-sevgilisinden-ayrilan-meryem-uzerli-10454064_2873_m_1

misirli-sevgilisinden-ayrilan-meryem-uzerli-10454064_2808_m

Meryem Uzerli yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli sevgilisi bassel alzaro lüey nohut
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.