Meryem Uzerli Yeni Akit’e yanıt verdi

Yeni Akit’in hakkında yaptığı haberler ile gündem olan oyuncu Meryem Uzerli ilk kez konuştu. Haberde kendisi ile ilgili kullanılan skandal ifadelere yanıt veren Uzerli “Çocuk Allah’tan bir hediye ve insan olarak başka bir insanı dünyaya getirmek bir mucize. Bu konuda kimsenin kimseyi yargılamaması lazım. Günah olur” dedi.

Oyuncu Meryem Uzerli Hürriyet Pazar’dan Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. “Tek başına çocuk büyütmenin zorlukları neler?” şeklindeki soruya şu şekilde yanıt verdi;

“KİMSE KİMSEYİ YARGILAMAMALI, GÜNAH OLUR”

Herkesin hayatı farklı. Kendi adıma konuşabilirim. Benim içimde hep ne olursa olsun Allah yanımda ve ben bunu bir şekilde başaracağım hissi vardır. Çocuk Allah’tan bir hediye ve insan olarak başka bir insanı dünyaya getirmek bir mucize. Bu konuda kimsenin kimseyi yargılamaması lazım. Günah olur. Sadece sevgi, güç ve inanç olmalı. Şükretmek beni o kadar güçlendirdi ki başka sesler, başka düşünceler beni aşağıya çekmedi. Sen Allah’tan gelen mucizelere izin verirsen hayat da sana farklı kapılar açıyor.

AKİT SKANDAL SÖZLERLE HEDEF ALMIŞTI

Yeni Akit, Uzerli ile ilgili haberinde 'Türk kaşarı' şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı. Tepkilerin ardından haberin başlığı ve Uzerli'ye hakaret içeren bölümler kaldırılmıştı.

 

Meryem Uzerli Yeni Akit’e yanıt verdi ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Hamile Yeni Akit Akit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.