Meryem Uzerli, takipçilerinin tepkilerine daha fazla dayanamadı

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, yeni filmi için imaj değişikliğine giderek saçlarını siyaha boyatmıştı. Değişimine olumsuz yorum yapan hayranlarını kırmayan Uzerli, tekrar döndüğü sarı saçlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırıdğı Hürrem Sultan karakteriyle tanınan, hatta dizideki saç modeli ve bakır rengi bir dönem trend olan oyuncu Meryem Uzerli, yeni filmi için imaj değişkiliğine gitmişti. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Meryem Uzerli'yi hayranları beğenmeyip"Siyah sana yakışmamış eski haline dön" diye yorum yapmıştı.

TEKRAR ESKİ HALİNE DÖNDÜ

2016'nun temmuz ayından itibaren sarı saçlarıyla dikkat çeken 34 yaşındaki oyuncu, tekrar eski haline dönüş yaptı. Bir dergi çekimi için objektiflerin karşısına sarı saçlarıyla geçen Uzerli hayranlarından tam not aldı.

Meryem Uzerli, takipçilerinin tepkilerine daha fazla dayanamadı

İşte Meryem Uzerli'nin hayranlarının beğendiği o hali;

Meryem Uzerli, takipçilerinin tepkilerine daha fazla dayanamadı - Resim : 2

 

Meryem Uzerli, takipçilerinin tepkilerine daha fazla dayanamadı ile ilgili etiketler Meryem Uzerli yeni tarzı beğenilmedi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.