Meryem Uzerli kırılan kalbini gecelerde onardı!

İkinci kez barıştığı Alp Özcan ile 1,5 ay sonra yeniden ayrılan Meryem Uzerli İstanbul gecelerinde eğlenerek 'mutluyum' mesajı verdi.

Meryem Uzerli, aşk acısını gecelerde atıyor. İkinci kez barıştığı Alp Özcan ile aldatıldığı için yeniden ayrılan Meryem Uzerli, Bebek Lucca’da stres attı. Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki oyuncularla birlikte eğlenen Uzerli, gece boyunca çalan şarkılarla bir an olsun yerinde oturmayarak neşeli anlar yaşadı. Oktay Kaynarca’nın katıldığı eğlencede felekten bir gün geçiren güzel oyuncu, çıkışta etrafa gülücükler saçtı.

ASDASFASDFSDF

EVET ALP İLE AYRILDIK

Meryem Uzerli, gazetecilerin 'Alp Özcan ile denediniz olmadı mı?' sorusu üzerine '‘ ' diyerek kısa ve net cevap verdi. Oyuncunun neşeli halleri ise ayrılık acısını atlatmış şeklinde yorumlandı.

Meryem Uzerli kırılan kalbini gecelerde onardı! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Oktay Kaynarca Alp Özcan ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.