Meryem Uzerli doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu!

Geçtiğimiz Ocak ayında ikinci kızı Lily Koi'yi kucağuna alan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, doğum kilolarını 2 ayda verdi. Uzerli, eski fit görünümüne kavuşmasının ardından kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncunun siyah mayosu ve pembe kürküyle verdiği pozlar büyük beğeni topladı.

Almanya'ya taşınma kararı alan ve uzun süredir Almanya'da yaşayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Amerikali sevgilisiyle birlikte kızları lily Koi'yi geçtiğimiz Ocak ayında kucaklarına almıştı.

"ÇOK ŞANSLIYIZ"

İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Uzerli, doğumdan sonra çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmemişti. Uzerli söz konusu paylaşımına, "Çok sevgili Lily Koi... Lara, baban ve ben ailemize katıldığın için çok şanslıyız!" notunu düşmüştü.

Meryem Uzerli doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu!

2 AYDA KİLOLARINDAN KURTULDU

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Uzerli doğumdan tam 2 ay sonra fazla kilolarını vererek eski fit görünümüne kavuştu. Doğum kilolarından kurtulan Uzerli'nin ilk yaptığı şey ise kamera karşısına geçmek oldu. Instagram hesabı üzerinden siyah mayolu ve pembe kürklü fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, kullanıcılardan kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Meryem Uzerli doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu! - Resim : 2

Meryem Uzerli doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli doğum doğum kilosu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.