Meryem Uzerli, "Çocuklara ikinci şans" gecesinin sunucusuydu!

Temel hakları ellerinden alınan çocuklara ikinci şans sunmak üzere eğitim, konaklama, rehabilitasyon ve yaratıcılık konularına odaklanan 'Lifetime İkinci Şans Projesi' tanıtıldı.

Vakıflardaki çocuklara elle tutulur bir kaynak üretmek ve ülkemizde farkındalık yaratmak hedefiyle yola çıkan proje, tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde yayın yapan dünya devi A&E Networks'ün kanallarından birisi olan Lifetime'ın ev sahipliğinde “Variety Power of Women Awards” etkinliğinin bir parçası olarak konumlanıyor.

Projenin yüzü, ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin de katıldığı, güçlü, başarılı ve iş hayatında etki bırakmış, aynı zamanda yaptıkları hayır işleriyle fark yaratan kadınların onurlandırıldığı törende projenin sahibi, MCD Medya ve Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya bir konuşma yaptı.

Güvenkaya şunları söyledi:

“Lifetime İkinci Şans Projesi ile hedefimiz; vakıflardaki çocuklarımıza elle tutulur bir kaynak üretmek, ülkemizde farkındalık yaratmak ve global dev bir proje ile beraber sürdürülebilir kılmak. Bu bağlamda bu sene ‘Lifetime İkinci Şans Projesi' ile en büyük bağışı Koruncuk Vakfı'na yapıyoruz. Bağış, Koruncuk Köyleri'nde yaşayan hayatlarında farklı nedenlerle çocuk hakları ellerinden alınmış ve travmaya maruz kalmış çocukların hayata tutunmaları için uzman ekiplerle psikososyal destek sağlama ve geçmişin yaralarını sarıp, Koruncuk'un sevgi dolu köylerinde yaşam olanağı sunmak için kullanılacak. Koruncuk Vakfı'nı seçmemizin en önemli nedeni, hakları ellerinden alınan çocuklara rehabilitasyon, konaklama ve eğitim imkanı sağlayabildikleri yerleşkeleri ve bu konuda donanımlarının olması. Proje kapsamında desteklediğimiz ikinci dernek ise Yaratıcı Çocuklar Derneği. Çocuk haklarına destek ve rehabilitasyon dediğimizde; çocukluklarını geri kazanma desteği de yer alıyor. Bu bağlamda Yaratıcı Çocuklar Derneği, Koruncuk Köyü'nde yaşayan çocuklara yaratıcılıklarını, hayal güçlerini geliştirmek için workshoplar uygulayacak. Vakıf, yıl sonunda yapacağı bir gösteri ile çocukların çalışmalarını taçlandıracak”.

demet-sabanci-cetindogan

Demet Sabancı Çetindoğan

Nükhet Duru ve Burak Kut çocuklar için performans sergilediği, iş ve cemiyet hayatından çok yoğun katılımın olduğu öğle yemeği organizasyonuna Demet Sabancı Çetindoğan, Emine Özilhan, İpek Özilhan Özkan, Pınar Eczacıbaşı, Şükran Güzeliş, Deniz Ülke Arıboğan, Feryal Gülman, Sema Güral Sürmeli, Berrin Zorlu katıldılar.

emine-ozilhan

Emine Özilhan

sukran-guzelis

Şükran Güzeliş

siren-ertan

Siren Ertan

feryal-gulman

Feryal Gülman

meryem-uzerli

Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından geceye dair paylaşımlarda bulundu. Uzerli, fotoğrafları “Her çocuk insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşamalı. Bunun için #2.şans” notuyla paylaştı.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli, "Çocuklara ikinci şans" gecesinin sunucusuydu! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli lifetime variety power of women awards a&e networks esra oflaz güvenkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.