Meryem Uzerli çekimler sırasında fenalaştı!

8 Aralık’ta vizyona girecek 'Öteki Taraf' filminin başrol oyuncularından Meryem Uzerli, filmin bazı sahnelerinin çekimleri esnasında fenalaştığını itiraf etti.

'Öteki Taraf'ın korku türünde çektiği ilk film olduğunu belirten Meryem Uzerli filmde aşkı için bir başkasının hayatına son vermeyi göze alan ‘Sara'yı oynuyor.

Uzerli “Kendimi kanlar içinde gördüğüm an çok fena oldum. Başım döndü. Ayrıca mezarlık sahnelerinde ürktüm. Çekimler kolay değildi” dedi.

meryem-uzerli-sli

Şarkıcı kimliğinden kurtularak iyiden iyiye sinema sektörüne alışan Özcan Deniz’in son filmi Öteki Taraf, karanlık ve korkutucu motifleriyle dikkat çeken bir yapım. Başrollerini Meryem Uzerli ve Aslı Enver’le paylaşan Özcan Deniz bu filmle ilgili sosyal medya hesabından çok sayıda paylaşımda bulunmuştu.

2011 İspanyol yapımı 'The Hidden Face' filminin yerli uyarlaması olan "Öteki Taraf"ın yönetmenliğini de Özcan Deniz'in kendisi üstleniyor.

İŞTE ÖTEKİ TARAF'IN KONUSU

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren adam kısa bir süre sonra Ece'nin ortadan kayboluşuyla yıkılır. Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır ancak kimse Ece'den haber alamamaktadır. Kısa sürede Ece'nin yokluğunu Sara ile doldurmaya çalışan adam her yerde Ece'nin izlerini bulmaya başlar. Sara da evin her yerinden sesler duymaktadır. İkili yavaş yavaş korku ve paranoya dolu bir yola girerler...

Meryem Uzerli çekimler sırasında fenalaştı! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Özcan Deniz Aslı Enver oteki taraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.