Meryem dizisinin oyuncu kadrosuna katılan ünlü isim kim oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Kanal D’nin başladığı günden bu yana izleyici tarafından büyük ilgi gören, reyting rekortmeni dizisi Meryem'in kadrosuna son dönemin başarılı oyuncularından Serhan Onat dahil oldu. Onat, son olarak Bodrum Masalı dizisinde rol almıştı.

Meryem'in kadrosuna başarılı oyuncu Serhan Onat dahil oldu. Dizide Avukat Beliz’in yurt dışından gelen kardeşi Berk’i canlandıracak olan ünlü oyuncu, yeni karakteri ve Meryem ile ilgili şunları söyledi;

“Yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında birinci olan Meryem'e dahil olmam için aldığım teklif beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Oynayacağım karakteri öğrendiğimde ise hiç düşünmeden kabul ettim... Berk, karizmatik, gizemli ve iç dünyası karmaşık bir adam. Berk’in seyirciyle buluşması için sabırsızlanıyorum” dedi.

serhanonat

SERHAT ONAT KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu Serhan Onat 1994 yılında İzmit'te doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini İzmit'te tamamlayan başarılı oyuncu küçük yaştan beri tiyatro ile iç içe olmuş Kocaeli Şehir Tiyatrosu'ndaki tüm oyunlara gitme fırsatı yakalamıştır. Serhan Onat ilk tiyatro eğitimini de Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda almıştır. Daha sonra ise İzmit Sanat Merkezine başlayan Serhan Onat orada da Fatih Sevdi'den iki yıl boyunca tiyatro eğitimi almıştır.

Tiyatro ve oyunculuk eğitimi dışında dans ve müzik yeteneği de bulunan yakışıklı oyuncu ülkemizin en önemli modern dans hocalarından biri olan Mine Çetinkaya'dan modern dans eğitimi almıştır. Müzikle ilgiside olan oyuncu, Serkan Çağrı'dan şan ve klarnet dersleri almıştır. Başarılı oyuncu üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Serhan Onat'ın tanınmasında Tan Sağtürk'ün etkisi olmuştur. Tan Sağtürk ile tanıştıktan sonra İstanbul'a gelerek cast ajansına kaydolan oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almış ve yıldızı parlamıştır.

Serhan Onat dizileri:

2013 - Muhteşem Yüzyıl
2015 - Mayıs Kraliçesi
2016 - Bodrum Masalı

Meryem dizisinin oyuncu kadrosuna katılan ünlü isim kim oldu? ile ilgili etiketler Kanal D serhan onat bodrum masalı meryem
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.