Meryem Çiğdem Ünal'ı kim öldürdü? Müge Anlı Meryem Çiğdem katili kim? Annesi mi öldürdü?

ATV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında 3 yaşındaki Meryem Çiğdem ölümüyle ilgili detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Küçük Meryem'in düşerek beyin kanaması geçirdiği iddia edilmişti. Ancak Müge Anlı, Meryem Çiğdem'in ölümüyle ilgili detayları ortaya çıkarıyor. Peki, Müge Anlı Meryem Çiğdem'i kim öldürdü? Müge Anlı Meryem neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Gaziantep'te 3 yaşındaki Meryem Çiğdem, beyin kanaması sebebiyle 3 Eylül'de hayatını kaybetmişti. Küçük Meryem'in ölümüne dair detaylı araştırma yapan Müge Anlı gizli kalan soruların yanıtlarını bir bir ortaya çıkarıyor. Bu çerçevede, Meryem Çiğdem'in nasıl ve neden öldüğü merakla araştırılıyor. Peki, Müge Anlı Meryem Çiğdem'i kim öldürdü? Müge Anlı Meryem neden öldü? Detaylar haberimizde... 

Meryem Çiğdem Ünal'ı kim öldürdü? Müge Anlı Meryem Çiğdem katili kim? Annesi mi öldürdü?

MÜGE ANLI 3 YAŞINDAKİ MERYEM ÇİĞDEM'i KİM ÖLDÜRDÜ?

Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümünü şüpheli bulan baba Doğukan Üal, diğer kızı Sare Asya'nın da güvenliğinden şüphe ederek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Aktarılan bilgilere göre, Almanya'dan sevgilisi için Gaziantep'e gelen anne, Ağustos'ta Doğukan Ünal'a, "Meryem beyin kanaması geçirdi, gel çocuğun başında dur" şeklinde bir mesaj gönderdi.

"ÖLÜMÜNDEN ANNESİNİ SORUMLU TUTUYORUM"

Kızının ölümünden anneyi sorumlu tutan Doğukan Ünal şu ifadeleri kullanmıştı:

“Melisa, erkek arkadaşıyla rahat takılabilmek için benim kızlarıma yetişkinlerin aldığı uyku ilaçlarını veriyormuş. Sen nasıl bir annesin, nasıl bir ciğerin var. Meryem'in ölümünde zaten annesi Melisa’nın dahil olduğunu düşünüyorum, her şey de bunu gösteriyor. Hastaneye bırakıp kaçması, çocukları dövmesi, ortada olmaması, küçük kızımın olmayışı… Belki benim kızım Sare Asya’yı da öldürdü ya da sakat bıraktı”

MÜGE ANLI'NIN EKİBİ ANNE VE SEVGİLİSİNİN EVİNE GİTTİ

Müge Anlı'nın ekibi ise, anne Melisa Ünal ve Recep adlı sevgilisinin evine gitti. Anne Ünal, kızının Scooter'dan düştüğünü, kafasını yere çarptığını ve kızını alıp eve getirdiğini söyledi. Diğer taraftan, kızını dinlenmesi için yatağına yatırdığını ve bir saat sonra kontrol etmek için yanına gittiğinde de nefes almadığını, beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybettiğini belirtti. 

ANNE MELİSA'NIN SEVGİLİSİNİN BABASI KONUŞTU

Sonrasında ise Müge Anlı ve ekibi anne Melisa Ünal'ın sevgilisi Recep'in babası Mehmet Aldemir ile de görüştü. Ancak Melisa Aydemir'in kızının düştüğünü gösterdiği yer ile Mehmet Aldemir'in gösterdiği yerin uyuşmadığı tespit edildi. 

VÜCUDUNDA YARA İZİ YOK

Tüm bunlara ek olarak, Müge Anlı'nın ilgisini çeken bir konu da, Scooter'dan düştüğü iddia edilen Meryem'in vücudunda yara izi olmaması da dikkat çekici.

Küçük Meryem'in ölümüyle ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor.... Detaylar geldikçe haberimizde yer vereceğiz...

Meryem Çiğdem Ünal'ı kim öldürdü? Müge Anlı Meryem Çiğdem katili kim? Annesi mi öldürdü? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Mige anlı ile tatlı sert Meryem Çiğdem Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.