Meryem Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nasıl değişti?

Meryem Çetin kimdir ve nasıl değiştiği araştırılıyor. Geçirdiği operasyonlar ile gençleşen Meryem Çetin’in hayatı nasıl değişti sizler için derledik. Meryem Çetin kimdir ve nasıl değişti detaylar haberimizde.

Meryem Çetin kimdir ve nasıl değişti son günlerde çok konuşuluyor. Yıllar boyunca sevmediği bir bedende yaşayan Meryem Çetin Show TV ekranlarında yayınlanan ve Ebru Akel’in sunduğu “Kendine İyi Bak” programına katılarak mutsuz olduğu hayatında bir umut buldu. Meryem Çetin kimdir, nasıl değişti araştırdık.

Meryem Çetin kimdir?

Meryem Çetin 1954 yılında dünyaya gelmiştir. 67 yaşındaki Meryem Çetin Türkiye’de doğmuştur. Annesi Polonya- Rus kökeninden gelmekte olup Çin’de doğmuştur. Babası Moğolistanlı’dır. Annesi ve babası Meryem Çetin sekiz aylıkken Türkiye’ye yerleşmişlerdir. Annesinin güzelliğinin aksine hayatı boyunca çirkinliğinin söylenmesi bir kız çocuğu olarak onda travmatik bir etki bırakmıştır.

Meryem Çetin kimdir? Nasıl değişti?

Meryem Çetin yedi yıl hosteslik yaptıktan sonra kızımı doğurdu. Sonra eşinin işi sebebiyle Suudi Arabistan’a gitti. İkinci çocuğunu Suudi Arabistan da  dünyaya getirdi.

Trafik kazası nedeni ile dört sene boyunca hapis yatan Meryem Çetin orda geçirdiği günlerde iyi çöktüğünü söylemektedir.

Meryem Çetin nasıl değişti?

Ebru Akel’in Show TV’deki ‘Kendine İyi Bak’ programına katıldıktan Meryem Çetin, yüz estetiği ve yeni dişleriyle popüler oldu.

15 sene önce eşi öldükten sonra kendini değiştirmek isteyen Meryem Çetin eline geçecek olan küçük bir para estetik yaptırmak istiyordu. Dişlerini de yaptırması gereken Meryem Çetin’in parası bunları karşılamaya yetmiyordu.  lazımdı. Televizyonda çalışan bir arkadaşına danıştıktan sonra fotoğrafını gönderip Ebru Akel’in programına katılmıştır.

Kendisini şimdi daha iyi hisseden Meryem Çetin gençleştiğini hissetmektedir. Çocuklarına haber vermeyen Meryem Çetin değişimi ile herkesi şaşırttı.

Meryem Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nasıl değişti? ile ilgili etiketler Meryem Çetin kimdir kaç yaşında nasıl değişti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.