Meryem 19. bölüm fragmanında şok itiraf! / VİDEO

Meryem yayınlanan son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Meryem 18. bölümü ile nefes kestikten sonra yeni bölümde neler olacağının ipuçlarını 19. bölüm fragmanında bulmak isteyen izleyiciler Google üzerinden araştırıyor.Meryem 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye araştırılmaya bölüm biter bitmez başlandı bile. Meryem son bölümde Savaş, Oktay’ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem’e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle kafasındaki sorular yön değiştirmiştir. Son bölümde yaşananlar izleyiciyi duygulandırdıktan sonra 19. bölüm fragmanı bekleniyor. Meryem dizisi final yapacak söylentileri doğru mu? Merak edilen Meryem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 18. bölüm izleme linki haberimizde... İşte Meryem son bölüm özeti...

Heyecan dolu 18. bölümü izleyenler Meryem yeni yani 19. bölüm fragmanını bekliyor. Meryem yayınlanan son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Meryem 18. bölümü ile nefes kestikten sonra yeni bölümde neler olacağının ipuçlarını 19. bölüm fragmanında bulmak isteyen izleyiciler Google üzerinden araştırıyor. Meryem 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye araştırılmaya bölüm biter bitmez başlandı bile. Hem reyting listeleriniden hem de çarşamba akşamları Twitter TT listesinden düşmeyen Meryem son bölümde Meryem, Savaş'a olan aşkı ile sırrının yükünden kurtulmak istemektedir. Meryem son bölümde Savaş, Oktay’ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem’e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle kafasındaki sorular yön değiştirmiştir. Son bölümde yaşananlar izleyiciyi duygulandırdıktan sonra 19. bölüm fragmanı bekleniyor. Meryem dizisi final yapacak söylentileri doğru mu? Merak edilen Meryem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 18. bölüm izleme linki haberimizde... İşte Meryem son bölüm özeti...

meryem

MERYEM SON BÖLÜM ÖZETİ

Burcu ile Güçlü’nün yüzleşmesi, eski defterlerin yeniden açılmasına sebep oluyor. Savaş, Oktay'ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem'e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle kafasındaki sorular yön değiştirmiştir. Savaş, gerçekleri öğrenmeye karar verir. Bunca zaman Burcu'nun peşinden sabırla koşan Güçlü artık neyi beklediğini öğrenmek istemektedir. Burcu'nun karanlık geçmişi ise peşini bırakmamaktadır. Aşağıdaki linkten Meryem son bölümünün yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

MERYEM 18. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

Meryem, Savaş'a olan aşkı ile sırrının yükünden kurtulmak istemektedir. Oktay'ın ise tek istediği Meryem'dir ve onun için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Meryem, sırrını açıkladığı bir itiraf videosu çeker. Meryem'in itiraf videosu tüm dengeleri değiştirmek üzeredir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne serecen Meryem dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Aşağıdaki linkten 19. bölüm fragmanını yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

MERYEM 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy'a ait olan senaryonun süpervizörü ise Emre Özdür.

UĞUR ÇAVUŞOĞLU (YURDAL)

12 Mart 1967 Artvin doğumlu oyuncu Karadeniz Teknik Üniversitesi fizik bölümünü tamamlamıştır. Daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde Sahne sanatları tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Beni Unutma, Parmaklıklar Ardında, Dürüye'nin Güğümleri, Umutsuz Ev Kadınları ve Osmanlı Tokadı gibi dizilerde rol oynamıştır.

KENAN ACAR (GÜÇLÜ)

6 mart 1990 İzmir doğumlu genç ve yakışıklı oyuncu 1.91 boyunda ve 80 kilodadır. Balık burcu olan oyuncu İzmir Bornova Lisesi'nden mezun olduktan sonra New York State Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Medcezir dizisinde Murat karakterine hayat vermiştir. Gamsız Hayat ve Cesur Yürek gibi dizilerde rol oynamıştır.

SEMA ÖZTÜRK (TÜLİN)

23 temmuz 1977 İstanbul doğumlu oyuncu ilk olarak Karamel dizisinde oyunculuk yapmıştır. Ayrılsak da Beraberiz, Melekler Adası ve Hacı gibi dizilerde rol oynamıştır. 1.72 boyunda ve 54 kilodadır. Kara Melek, karadayı, Ruhsar, Kurtlar Vadisi, Avrupalı ve Deli Dumrul gibi projelerde yer almıştır.

AYTEN UNCUOĞLU (NURTEN)

24 Mayıs 1946 Eskişehir doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya bölümünden meuzn olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Çılgın Bediş dizisi ile yaşamıştır. Kavak Yelleri dizisinde Mine karakterinin annesi rolünde oynamıştır. Dadı, 20 Dakika, Aliye, Haziran Gecesi, Eve DÖnüş gibi dizilerde rol oynamıştır.

BESTE KANAR (NAZ SARGUN)

1991 Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu olan oyuncu Kim Milyoner Olmak ister'de yarışmış 4. soruda elenmiştir. 1.66 boyunda ve 54 kiloda olan oyuncu terazi burcudur ve yeşil gözleriyle dikkatleri çekmiştir. Oyuncu ilk deneyimini Hanım Köylü dizisinde yaşamıştır.

GÜLDEN AVŞAROĞLU (SELMA)

1980 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini almıştır. 1.70 boyunda ve 64 kiloda olan oyuncu Cümbür Cemaat Aile, Alacakaranlık, Ey Aşk Nerdesin ve İlişki Durumu Karışık gibi projelerde yer almıştır.

TEKİN TEMEL (TURAN)

1 ocak 1968 Manisa doğumlu oyuncu 1.83 boyunda 75 kilodadır. Oğlak burcu olan oyuncu yeşil göz rengiyle dikkatleri çekmektedir. Ege Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Veda, Merhaba Hayat, Suskunlar, Güneşi Beklerken, Sevdaluk, İntikam ve Aşk ve Günah gibi dizilerde rol almıştır.

SONAT DURSUN (RIZA)

1979 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Kurtlar Vadisi Pusu, Dedektif Memoli ve Sende Gitme gibi projelerde yer almıştır.

Meryem 19. bölüm fragmanında şok itiraf! / VİDEO ile ilgili etiketler meryem 18 bölüm izle 19. bölüm fragmanı 18. bölüm 19. bölüm sır final yapacak 18. bölüm izleme linki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.