Mervenur Polat cinayetinde korkunç detaylar

Antalya'da 4,5 ay önce kaybolan Mervenur Polat'ın cesedi folyo ile sıkı sıkı sarılmış halde bir çatı katında bulundu. Genç kadının cesedinin çatı katındaki asansör dairesine şüpheli C.A.'nın kurye arkadaşı tarafından getirilip konulduğu belirlendi. C.A.'nın ailesinin oturduğu binanın çatı katına konulan Polat'ın nasıl öldürüldüğü de ortaya çıktı. C.A. uyuşturucu kullandıkları sırada çıkan tartışmada genç kadını iple boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Antalya'da geçtiğimiz yıl 19 Ekim'de arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 20 yaşındaki 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın cansız bedeni geçen pazar günü Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatı katısında folyoya sarılı halde bulundu.

Polat'ın büyük oranda çürüdüğü belirlenen cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınları ile birlikte Adli Tıp Kurumu morguna gelen Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti.

CİNAYETE İLİŞKİN 6 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis olayla ilgili olarak katil zanlısı C.A. ile birlikte F.T., İ.H., Ş.A.K., G.H. ve S.G. adlı şüphelileri gözaltına aldı.

Mervenur Polat cinayetinde korkunç detaylar

İPLE BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Şüphelilerin emniyetteki sorgusunda C.A., Mervenur Polat’ı öldürdüğüne ilişkin itirafta bulundu. Olay günü Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi'ndeki bir evde birlikte uyuşturucu kullandıkları sırada Mervenur Polat ile aralarında tartışma çıktığını söyleyen C.A. bu sırada eline geçirdiği iple genç kadını boğarak öldürdüğünü söyledi.

CESEDİ KURYEYLE KENDİ EVİNE GÖNDERMİŞ

Olayın ardından C.A.'nın, dışardan ceset olduğu anlaşılmayacak şekilde Mervenur Polat'ın cansız bedenini adeta bir halı gibi folyoyla sardığı, koli bandıyla bağlayarak paket haline getirdi belirlendi.

Mervenur Polat cinayetinde korkunç detaylar - Resim : 2

C.A.'nın bunun ardından da motosikletli kurye olan S.G. adlı arkadaşını arayıp çağırdığı tespit edildi. Kurye S.G.'nin ise Polat'ın verdiği cesedi motosikletinde bacaklarının arasına alıp taşıyarak C.A.'nın Güllük Caddesi'nde babasının oturduğu binaya getirdiği. Sonra da çatı katındaki asansör dairesine götürüp bıraktığı anlaşıldı. S.G.'nin, emniyetteki ifadesinde, ceset taşıdığını bilmediğini söylediği kaydedildi.

UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN 40 KİLOYA İNMİŞ

Uyuşturucu madde kullandığı için 40 kiloya kadar düştüğü ileri sürülen Mervenur Polat'ın cesedinin büyük bölümünün çürüdüğü tespit edildi. Cesedin, yaklaşık 4,5 aylık olduğu belirlendi.

Sorgusu devam eden 6 şüphelinin, yarın adliyeye sevk edilece belirtildi.

Mervenur Polat cinayetinde korkunç detaylar - Resim : 3

''4,5 AYDIR CESETLE YAŞAMIŞIZ''

Mervenur Polat'ın cesedinin bırakıldığı apartmanın 4'üncü katında yaşayan bir kişi "Şüphelilerinden C.A'nın babası H.A., eşimin arkadaşı. Evde anne, baba ve kızları yaşıyor. Hepsi melek gibi insanlar. Olay ortaya çıkınca eşime anlatmış. 4,5 aydır cesetle yaşamışız. Şok geçirdim. Evde bir karınca bile görsem ölmesin diye parmağımla alır uygun bir yere koyarım. Üstelik 20 yaşında 1 çocuk annesi, genç bir kız. Eşim çatıya çıkıp, yeşillik ekecekti. Ben 'boş ver' dedim. Onunla karşılaşsak ne yapardık. Bu olayı nasıl atlatırdık, bilmiyorum" dedi.

Mervenur Polat cinayetinde korkunç detaylar - Resim : 4

KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Mervenur Polat'ın cenazesi ise, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından cenazesi için Kayseri’ye götürüldü. Talihsiz kadının Kayseri'de Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazına, baba Atilla, anne Güler Polat ve yakınları katıldı.

Cenazede gözyaşı döken anne Güler Polat, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Mervenur Polat'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Güler Polat, kızının mezar taşını öperek gözyaşı döktüğü anlar yürekleri dağladı...

Mervenur Polat cinayetinde korkunç detaylar ile ilgili etiketler Antalya Kayseri Muratpaşa Mervenur Polat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.