Merve Taşkın'dan tepki çeken el yakıma videosu! Merve Taşkın el yıkama videosu izle!

Merve Taşkın'dan tepki çeken el yakıma videosu! Sosyal medyada yayınladığı fotoğraf ve videolarla birçok kişi tarafından tanınan Merve Taşkın, bu kezde koronavirüs reklam malzemesi olarak kullandı. Taşkın 'Ellerimizi yıkayalım' notuyla paylaştığı video ile çoğu kişinin tepkisini topladı. İşte, Merve Taşkın'dan tepki çeken el yakıma videosu! Merve Taşkın el yıkama videosu izle! Detaylar haberimizde..

Merve Taşkın'dan tepki çeken el yakıma videosu! Instagram'da tanınan ve cesur pozlarıyla da adından söz ettiren Merve Taşkın, bu seferde koronavirüsten korunmak için  'Ellerimizi yıkayalım' notuyla bir video paylaştı. Kısa zamanda birçok kullanıcının izlediği video tepki çekti. Merve Taşkın'ın el yıkama videosunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürüyor.  İşte, Merve Taşkın'dan tepki çeken el yakıma videosu! Merve Taşkın el yıkama videosu izle! Detaylar haberimizde...

MERVE TAŞKIN ile ilgili görsel sonucu

MERVE TAŞKIN KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da doğan Merve Taşkın, Twitter'da birçok kez TT oldu. Merve Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

Merve Taşkın'dan tepki çeken el yakıma videosu! Merve Taşkın el yıkama videosu izle! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona video 2020 Fenomen el yıkama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.