Merve Taşkın kimdir? Aseksüel mi? Bakirelik açıklaması nedir?

Merve Taşkın'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaşlı kaleci Loris Karius'un kendisine mesaj attığını söyleyen Taşkın bakirelik ile açıklaması gündemde konuşuluyor. Taşkın, 'Cinsel tercihlerin ne?' sorusuna "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" cevabını verdi. Merve Taşkın'ın kim olduğu ve açıklamaları araştırılmaya başlandı. Peki Merve Taşkın kimdir? Kaç yaşında? Akseksüel mi? Detaylar haberimizde...

Merve Taşkın kimdir? Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Taşkın'ın "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" açıklaması gündemde konuşuluyor. Merve Taşkın'ın yaşamı merak edilen sorular arasında yer alıyor. . Peki Merve Taşkın kimdir? Kaç yaşında? Akseksüel mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Merve Taşkın kimdir?  Aseksüel mi? Bakirelik açıklaması nedir?

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un mesaj atmasıyla gündeme geldikten sonra her paylaşımı olay olan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, dün akşam Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Cinsel tercihi hakkında açıklama yapan Taşkın, aseksüel olduğunu söyledi.

"HALA BAKİREYİM"

Takipçilerinin her sorusunu yanıtlayan 20 yaşındaki Merve Taşkın, 'Cinsel tercihlerin ne?' sorusuna "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" cevabını verdi.

"LORIS KARIUS'LA BULUŞTUK"

Genç fenomen Merve Taşkın, geçtiğimiz günlerde katıldığı YouTube sayfasında Loris Karius'la buluştuğunu söyleyerek "Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce güvenemedi galiba ve daha güvenilir yer olan Snapchat'ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk." demişti.

MERVE TAŞKIN

1998 yılında dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, son olarak Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un kendisine Instagram'dan mesaj gönderdiği haberleriyle gündeme geldi. Daha önce Twitter'da çok kez gündem olan ve zaman zaman TT listesine de giren Merve Taşkın geçtiğimiz yıl eylül ayında, Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Porto'yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş'ın Porto'yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

Merve Taşkın son olarak Loris Karius'un kendisine mesaj attığını söylemesiyle gündem oldu. Merve Taşkın, YouTube'da bir kanala konuşarak Loris'le tanıştıklarını ve buluştuklarını anlattı. Taşkın konu hakkında "O gün Beşiktaş'ın maçı vardı ve yenildi. Bende "Moralim anca Loris'le konuşursam düzelir" diye bir tweet attım. Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık" dedi.

Instagram'da "tasskinmerve" adını kullanan Merve Taşkın'ın 210 bin takipçisi yine aynı isimli Twitter hesabında ise yaklaşık 12 bin takipçisi bulunuyor.

 

Merve Taşkın kimdir? Aseksüel mi? Bakirelik açıklaması nedir? ile ilgili etiketler merve taşkın kimdir bakire askeksüel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.