Merve Taşkın bu kez koronavirüsü reklam malzemesi yaptı

Sosyal medya hesaplarından yaptığı cesur paylaşımlarla adını duyuran Merve Taşkın, bu kez koronavirüsü reklam malzemesi olarak kullandı. Taşkın 'Ellerimizi yıkayalım' notuyla paylaştığı video ile tepki çekti.

Daha önce Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu söyleyen ve sonrasında da futbolcu Emre Mor’un attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, şimdi de koronavirüsü reklam malzemesi yaptı.

TEPKİ ÇEKTİ

Taşkın, "Coronadan korunalım ellerimizi yıkayalım" notu ile paylaştığı videosu ile tepki çekti. Ünlü fenomen, hayati bir konuyu sulandırdığı ve reklam malzemesi yaptığı için eleştirildi.

Merve Taşkın bu kez koronavirüsü reklam malzemesi yaptı

MERVE TAŞKIN KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da doğan Merve Taşkın, Twitter'da birçok kez TT oldu. Merve Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

Merve Taşkın bu kez koronavirüsü reklam malzemesi yaptı ile ilgili etiketler video Koronavirüs Korona merve taşkın el yıkama
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.