Merve Şebnem Oruç SuperHaber'de...

Türkiye'nin en etkili yazarlarından Merve Şebnem Oruç köşe yazılarıyla SuperHaber'de..

Hâlihazırda Daily Sabah gazetesi için İngilizce siyasi makaleler kaleme alan ünlü gazeteci Merve Şebnem Oruç, Türkçe köşe yazıları ile yarından itibaren sadece SuperHaber'de olacak.

Merve Şebnem Oruç, Türkiye'nin sıcak gündemine ilişkin yazı ve yorumları ile SuperHaber okuyucularının yanı sıra SuperHaber Youtube izleyicileri ile de buluşacak...

Merve Şebnem Oruç'un ilk köşe yazısı yarın SuperHaber'de...

-Merve Şebnem Oruç kimdir?

Merve Şebnem Oruç, 1980 yılında Lüleburgaz'da doğdu. Mimarlık, fizik ve felsefe eğitimi alan Oruç, 10 yıl boyunca özel sektörde, uluslararası şirketlerde çalıştı.

Bilişim alanında üst düzey yöneticilik, genel müdürlük ve danışmanlık yapan Oruç, 2013 yılından bu yana medya sektöründe faaliyet göstermektedir.

Oruç, TRT'nin İngilizce haber kanalı TRT World'ün kuruluşunda yer aldı ve online departmanını kurdu.

Yeni Şafak gazetesinin yanı sıra çeşitli yerli ve yabancı gazete ve platformlarda köşe yazıları ve analizleri yayınlandı.

Oruç, TVNet televizyonunda “Karşı Karşıya” ismini taşıyan tartışma programını da hazırladı ve sunuculuğunu üstlendi.

 

Merve Şebnem Oruç SuperHaber'de... ile ilgili etiketler TRT SuperHaber Sabah Gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.