Merve Sanay kimdir? Kıllı koltuk altını paylaştı!

Merve Sanay kimdir? 1.3 milyon takipçisi olan Merve Sanay yeni paylaşımı ise sosyal medyanın gündemine oturdu.Sanay, Instagram hesabından yayınladığı kıllı koltuk altı fotoğrafını paylaştı.

Merve Sanay kimdir? 1.3 milyon takipçisi olan Merve Sanay yeni paylaşımı ise sosyyal medyanın gündemine oturdu.Sanay, Instagram hesabından yayınladığı kıllı koltuk altı fotoğrafını paylaştı.

Merve Sanay paylaştığı fotoğrafa, "Eveeet Türkiye'de yeni bir akım başlatıyorum... Sadece erkeklerin mi koltuk altı kılı olabilir? Kimse bizi kalıba sokamaz. Farkındalık yaratıyoruz! Hadi bakalım feministleri görelim." notunu ekledi.

Merve Sanay kimdir? Kıllı koltuk altını paylaştı!

Merve Sanay'ın yaptığı bu paylaşım gündeme oturdu. Kimi kullanıcılar Sanay'a tepki gösterirken kimileri destek oldu.

MERVE SANAY KİMDİR?

Periscope ve İnstagram hesabı ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Merve Sanay 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sosyal Medyanın yeni oyuncağı olan Periscope’un Türkiye’deki zirvedeki ismi 21 yaşındaki Merve Sanay adındaki genç bir kız… Aynı zamanda Periscope’un en cüretkar kullanıcılarından biri olan Merve Sanay’ın şu anda 549 bin takipçisi var. Dünyadaki rakipleriyle bile boy ölçüşebilen Merve, ülkemizdeki en yakın rakibine 500 Bin fark atıyor. Şu günlerde “Türk Lokumu” adlı sinema filminde kamera karşısına da geçen Merve Sanay, bu arada gece klüplerinde de partiler düzenliyor.

 

Merve Sanay kimdir? Kıllı koltuk altını paylaştı! ile ilgili etiketler Instagram Merve Sanay Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.