Merve Sanay çıplak video izle! Sokakta iç çamaşırıyla yürüdü!

Merve Sanay çıplak video izle! Sosyetik güzel Merve Sanay yaptıklarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. 1 milyon takipçi sayısına ulaşan Sanay, sokakta çıplak yürürken paylaştığı video ile 'pes artık' dedirtti. Üzerinde yalnızca iç çamaşırları ve ceketiyle yürüyen Merve Sanay, bir süre sonra ceketini de indirdi. Takipçilerinin beğeni ve yorum yağdırdı bu paylaşımı çok konuşulan Merve Sanay'ın çıplak videosunu sizler için haberimize ekledik. İşte Merve Sanay'ın iç çamaşırlı paylaşımı...

Merve Sanay çıplak video izle! Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Merve Sanay, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Sokağın ortasında çıplak yürüyen sosyetik güzel, üstündeki ceketi de indirince sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Merve Sanay çıplak video izle! İşte sosyetik güzelin iç çamaşırıyla sokakta yürüme görüntüleri ve tüm detaylar...

Merve Sanay çıplak video izle! Sokakta iç çamaşırıyla yürüdü!

MERVE SANAY ÇIPLAK VİDEO İZLE!

İşte Merve Sanay'ın sokakta iç çamaşırlarıyla yürüdüğü video;

MERVE SANAY SOKAKTA İÇ ÇAMAŞIRIYLA DOLAŞTI!

Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği cesur paylaşımlarla adındansöz ettiren Merve Sanay, sokak ortasında iç çamaşırlarıyla gezdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.

"OLDUKÇA SIRADAN BİR GÜN"

Instagram hesabından sokakta çıplak yürüdüğü anları paylaşan Merve Sanay, "Pes" dedirtti. Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı sokakta gezdiği anların videosuna, "Oldukça sıradan bir gün." notunu ekledi. Sanay'ın videosu kısa süre içerisinde takipçileri tarafından çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

PİZZACIYA KAPIYI ÇIPLAK AÇMIŞTI

Instagram hesabından bir milyon kişi tarafından takip eden Merve Sanay, paylaşımıyla ağızları açık bırakmıştı. Sanay evine pizza getiren pizzacıya kapıyı çıplak olarak açmıştı. Ev arkadaşı da o anları saniye saniye kaydetmişti. Sanay kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Sanay'ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise "Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun." yorumunu yapmıştı

MERVE SANAY KİMDİR?

Periscope ve İnstagram hesabı ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Merve Sanay 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sosyal Medyanın yeni oyuncağı olan Periscope’un Türkiye’deki zirvedeki ismi 21 yaşındaki Merve Sanay adındaki genç bir kız… Aynı zamanda Periscope’un en cüretkar kullanıcılarından biri olan Merve Sanay’ın şu anda 549 bin takipçisi var. Dünyadaki rakipleriyle bile boy ölçüşebilen Merve, ülkemizdeki en yakın rakibine 500 Bin fark atıyor. Şu günlerde “Türk Lokumu” adlı sinema filminde kamera karşısına da geçen Merve Sanay, bu arada gece klüplerinde de partiler düzenliyor.

Adı : Merve Sanay
Yaşı : 22
Boy : 1,78
Kilo : 59
Mesleği : DJ

Instagram

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında sosyal medya devi Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı. Facebook'a satılmadan önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın 2016 yılı itibarıyla 500 milyon kullanıcısı var.

Belirgin özellikleri; fotoğrafları bir kare şekline sınırlandırmak, Kodak Instamatic ve Polaroid resimler, cep telefonu kameralarında kullanılanın aksine 4:3'lük çerçeve oranı. Bu durum yeni bir güncelleme ile değişmiş, kullanıcılar özgün çerçeve oranı kullanabilir hale gelmişlerdir.

Instagram ilk başta sadece iPhone, iPad ve iPod Touch aletlerinde kullanılırken 2012 Nisan'da Android 2.2 (Froyo ve üstü yüklü kameralı telefonları da destekledi. Uygulama iTunes App Store , Google Play online satış mağazalarında ve Microsoft Lumia Mağazalarında dağıtılıyor.

Instagram ilk başta sadece iPhone, iPad ve iPod Touch aletlerinde kullanılırken 2012 Nisan'da Android 2.2 (Froyo ve üstü yüklü kameralı telefonları da destekledi. Uygulama iTunes App Store , Google Play online satış mağazalarında ve Microsoft Lumia Mağazalarında dağıtılıyor.

Instagram Stories

2016 yılı Ağustos ayında gelen Instagram Stories özelliği ile, ana sayfada sola doğru kaydırma yapıldığında, 24 saat içinde silinecek olan fotoğraf ve videolar eklenip paylaşılabilmektedir. Bireylerin farklı ülkelerden, farklı kalite ve tarzdaki ürünlere kolayca ulaşmalarının yanı sıra kurumlar içinde marka bilinirliliğini arttırmada etkin bir pazarlama aracı haline gelmiştir.

Merve Sanay çıplak video izle! Sokakta iç çamaşırıyla yürüdü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.