Merve Özbey'den davul şov

Kuzey Kıbrıs'ta misafirlerini, 'Mavi Geceler' konseptinde ünlü isimlerle buluşturan Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel, bu kez Merve Özbey'i ağırladı.

Geceye özel seçtiği kıyafetiyle sahneye gelen şarkıcı, sevilen parçalarını pek çoğunu hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Hit parçalarının yanı sıra Ajda Pekkan, Kayahan ve Sezen Aksu şarkılarından da seslendiren Özbey, performansının son bölümünde davulcu arkadaşını sahneye çağırarak, davul şovla eğlencenin temposunu hızlandırdı. Konseri öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Merve Özbey, Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde düzenlenen bu özel gecede sahne aldığı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Bu gece için sahne kıyafetini de özel olarak seçtiğini belirten şarkıcı, "Eski ve yeni popçular arasındaki fark için neler düşünüyorsunuz?" sorusuna, 'Araftayım' diyerek espirili bir cevap verdi. Merve Özbey, "Doğal olan bir şey; bir sanatkar varsa ortada seni dinleyici belirler. Sanatçı olmak çok farklı bir şeydir. Eğer ki sahneye çıktığın zaman Türk sanat müziğinden poptan caza kadar seyircinin istediği her şeyi hakkıyla verebiliyorsan bu çok önemli bir şeydir" dedi. Kıbrıs'ta Yılmaz Morgül ile buluşan Merve Özbey, kendisini çok onurlandıran bir durum yaşadığını belirterek; Yılmaz Morgül'ün kendisine büyük üstad Yeşilçam şarkılarının güçlü sesi Belkıs Özener'den selam getirdiğini, sanatçının kendisini çok beğendiğini duyunca da içinden ağlamak geldiğini söyledi.

Merve Özbey'den davul şov ile ilgili etiketler Merve Özbey Kıbrıs mavi geceler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.