Merve Özbey takipçisine ateş püskürdü! "Sizin gibiler bu dünyayı altüst ediyor"

Şubat ayında dünyaevine giren şarkıcı Merve Özbey, takipçisinin kendisine gönderdiği "Çocuk yapın da görelim" mesajı karşısında deliye döndü. Instagram hesabının hikaye bölümünden o mesaja cevap veren Özbey, "Size böyle konuşma hakkını kim veriyor? Kim! Gerçekten çok sıkıldım. Sizin gibiler bu dünyayı alt üst ediyor." dedi.

Sosyal medyada sık sık "Neden çocuk yapmıyorsun?" diyenlere çektiği video ile isyan eden model Larissa Gacemer'den sonra şarkıcı Merve Özbey de kendisine gelen "Çocuk yapın da görelim" mesajına tepki gösterdi.

"ÇOCUK YAPIN DA GÖRELİM"

Geçtiğimiz şubat ayında Kenan Koçak ile nikah masasına oturan şarkıcı Merve Özbey, Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının bir takipçisi ise fotoğraf ile ilgili "Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın"  mesajını yazdı

Merve Özbey takipçisine ateş püskürdü! "Sizin gibiler bu dünyayı altüst ediyor"

 "SİZİN GİBİLER BU DÜNYAYI ALT ÜST EDİYOR"

Takipçisinin özel hayatıyla ilgili sorduğu soruya çok sinirlenen Merve Özbey ise sert bir dille yanıt vererek şunları söyledi: "Bir bitmediniz ki... Kötüsünüz gerçekten! Hem de çok kötü! Ekran önündeyiz, oyuncuyuz, şarkıcıyız, kadınız diye size böyle konuşma hakkını kim veriyor? Kim! Gerçekten çok sıkıldım. Sizin gibiler bu dünyayı alt üst ediyor."

Merve Özbey takipçisine ateş püskürdü! "Sizin gibiler bu dünyayı altüst ediyor" - Resim : 2

Merve Özbey takipçisine ateş püskürdü! "Sizin gibiler bu dünyayı altüst ediyor" ile ilgili etiketler Instagram Merve Özbey Çocuk yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.