Merve Özbey, Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku

'Piyanist 2' adını verdikleri albüm için kamera karşısına geçmeye hazırlanan müzik camiasının sevilen isimleri Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli ve Merve Özbey'e kötü haber... 3 ünlü ismin birlikte çıkaracağı albümün klip çekimleri ekip üyelerinin koronavirüse yakalanmasıyla iptal oldu.

Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli ve Merve Özbey'in birlikte kamera karşısına geçecekleri Piyanist albümünün klip çekimleri ekip üyelerinin koronavirüse yakalanması nedeniyle iptal edildi.


EKİPTEKİ ÇOK SAYIDA KİŞİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Sinan Akçıl yılın son günlerinde Piyanist adlı devam albümünün heyecanını yaşıyor. Ünlü müzisyen bugün Mustafa Ceceli ve Merve Özbey'le "Piyanist 2" albümünün klip çekimi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyordu.

Tv100'den Barış Agil'in haberine göre klibi çekecek ekipten birçok kişinin koronavirüs testi pozitif çıkınca klip çekimi de ertelendi. Sinan Akçıl, Erkan Petekkaya gibi ünlü isimlerin de yer aldığı albümünün klip çekimlerini yılbaşı sonrasına erteledi.

 




Merve Özbey, Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku ile ilgili etiketler Merve Özbey Mustafa Ceceli Sinan Akçıl
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.