Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrılığında şaşırtan 'bebek' iddiası!

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir kararla 2018'de başlayan evliliklerini noktalamıştı. İddiaya göre, Altundaşar'ın çocuk istediği ancak Dizdar'ın buna olumsuz yanıt vermesi nedeniyle söz konusu evlilik bitti.

Merve Dizdar, 2018 yılında hayatını birleştiği meslektaşı Gürhan Altundaşar'dan geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşandı. Dizdar ve Altundaşar, birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadı.

"ÇİRKİN İDDİALARIN GERÇEKLİK PAYI YOK"

Merve Dizdar, ihanet iddialarına sert cevap verdi. Güzel oyuncu, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler. Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrılığında şaşırtan 'bebek' iddiası!

ÇOCUK NEDENİYLE AYRILDIKLARI İDDİASI GÜNDEMDE

Bütün bu gelişmelerin ardından ünlü çiftin boşanma nedenine ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Snob Magazin'in haberine göre; Gürhan Altundaşar'ın çocuk isteğine Merve Dizdar'ın olumsuz yanıt verdiği ve evliliğin bu yüzden bittiği öne sürüldü.

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrılığında şaşırtan 'bebek' iddiası! - Resim : 2

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrılığında şaşırtan 'bebek' iddiası! ile ilgili etiketler boşanma merve dizdar Gürhan Altundaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.