Merve Dizdar ve Ezgi Mola tatilde! Boşanma kararının ardından 35. yaş kutlaması!

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar'ın boşanma kararına yönelik haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşanma kararının ardından Dizdar, rol arkadaşı Ezgi Mola ile tatile çıktı. Tatilde Dizdar, 35. yaşını dostlarıyla kutladı.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar 35. yaşını kutladı. Boşanma kararı sonrası rol arkadaşı Ezgi Mola ile tatile çıkan Dizdar, doğum günü mesajları için teşekkür etti. Geçtiğimiz hafta kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağını açıklayan Merve Dizdar, yeni yaşını rol arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola tatilde! Boşanma kararının ardından 35. yaş kutlaması!

Bir haftadır Ege koylarında tatil yapan Dizdar, 35. doğum gününde aralarında Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun da olduğu dostlarıyla eğlendi. Gün boyu denizin ve güneşini tadını çıkaran yakın arkadaşlar, keyifli anlarını da sosyal medya hesaplarından yayınladı. Ezgi Mola, paylaştığı bu fotoğrafa, "Merve iyi ki doğdun! Yeteneğinle, o güzel kalbinle, güzelliğinle bizi hep büyülemeye devam et bitanem benim" notunu düştü.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola tatilde! Boşanma kararının ardından 35. yaş kutlaması! - Resim : 2

Ünlü oyuncu, "Mesajlar, aramalar, kutlamalar... Tanıdığım tanımadığım herkese teşekkür ederim. İyi ki siz doğmuşssunuz. Hep birlikte nice yıllara. Ve bu fotoğraftaki sevdiklerim ve burada olmayan sevdiklerim. Kendilerini bilirler... Sizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı. Dizdar'ın kutlamalar esnasında paylaştığı doğal fotoğrafı da 200 binden fazla beğeni aldı.

3 YILLIK EVLİLİK BİTİYOR

Son dönemin popüler çiftlerinden olan Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'dan ayrılık haberi gelmişti. Dizdar, eşinden boşanacağını açıklamıştı.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola tatilde! Boşanma kararının ardından 35. yaş kutlaması! - Resim : 3

"BİRBİRİMİZİ ALDATMADIK"

'İhanet' iddialarına da yanıt veren ünlü oyuncu, şu açıklamayı yapmıştı: Magazin bilmiyorum. Anlamam da... Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan ile karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle, rica ederim. Zor bir dönem yeterince... Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, kimseyle yasak aşk yaşamadık, sadece bitti. Rica ediyorum...

 

 

 

Merve Dizdar ve Ezgi Mola tatilde! Boşanma kararının ardından 35. yaş kutlaması! ile ilgili etiketler Ezgi Mola merve dizdar Gürhan Altundaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.