Merve Dizdar, rol arkadaşı Farah'ın gidiş nedenini duyurdu! Farah bile dondu kaldı! İşte skandal itiraf!

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın diziden neden ayrıldığını açıkladı. Meğer Merve Dizdar ayrılığın nedenini biliyormuş.

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini oynayan oyuncu Merve Dizdar, eski rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında skandal bir itirafta bulundu. Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklama sonrası Masumlar Apartmanı İnci'nin diziden ayrılığının nedeni gün gibi ortaya çıktı.

Oyunculuk kariyerinin zirvesini Masumlar Apartmanı'nda yaşayan oyuncu Merve Dizdar'ın Farah Zeynep Abdullah açıklaması herkesi şaşırttı. Diziden ayrılık süreci bir hayli zor olan İnci'nin gidiş nedenini herkese duyurdu.

Masumlar Apartmanı'ndan İnci karakterine hayat veren ancak sürpriz bir kararla diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah hakkında oldukça ilginç bir açıklamaya imza atan Merve Dizdar, eski rol arkadaşını şaşırtacak açıklamalar yaptı.

Farah Zeynep Abdullah'ın, ''Dizideki kasvetli havadan yoruldum'' diyerek ayrılması hakkında konuşan Merve Dizdar, ''İşimiz zor zaten. Hangi iş kolay ki? Ben hep öyle düşünüyorum. İşler zor olduğu için biz de tabii ki yoruluyoruz, zorlanıyoruz ama Farah, o yüzden mi çıktı bilmiyorum. Zaten senesi dolmuştu muhtemelen.'' ifadelerini kullandı.

Merve Dizdar, rol arkadaşı Farah'ın gidiş nedenini duyurdu! Farah bile dondu kaldı! İşte skandal itiraf! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.