Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül İddiası

Masumlar Apartmanı’nda Gülben hayranlarında kötü haber geldi. Dizide ailenin en sessiz ve en göze batmayan karakteri olan Gülben’i canlandıran Merve Dizdar’ın Kırmızı Oda’da sahne alması kafaları karıştırdı. Asıl bomba ise Sefirin Kızı Nare’den geldi.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Daha öncesinde Melisa Sözen, Burcu Biricik, Erkan Petekkaya ve Uğur Yücel gibi ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisine son olarak Merve Dizdar’ın da katılması izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça sevilen Kırmızı Oda’nın geçen haftaki konuğu Masumlar Apartmanı’nda sevilen karakterlerden birisi olan Gülben’e hayat veren Merve Dizdar’dı. 2. sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda’da Gülben rüzgarı esti.

Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül İddiası

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, diziler arasında böyle bir etkileşimin olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bunun yeni bir dönemin işareti olacağına inandığını belirten Budayıcıoğlu ilerleyen bölümlerde izleyicilerin bundan büyük zevk alacağını da dile getirdi.

Ancak olayın bununla da sınırlı kaldığı belirtildi. Merve Dizdar’ın ilerleyen bölümlerde Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı iddia edilirken yerine ise Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün geleceği kulislerde dolanmaya başladı.

Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül İddiası - Resim : 2

Son olarak yer aldığı diziden sağlık sorunları ile ayrılmak durumunda kalan Neslihan Atagül’ün son yaptığı açıklamalarda durumunun iyiye gittiğini ve gelecek oaln tekliflere açık olduğunu dile getirmişti.

Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül İddiası ile ilgili etiketler Neslihan Atagül masumlar apartmanı merve dizdar Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.