Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'ın boşanma sebebi Uğur Uzunel mi? İlk kez konuştu

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar ile Çok Güzel Hareketler oyuncusu Gürhan Altundaşar geçtiğimiz günlerde 3 yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandırmışlardı. Boşanma sonrası çiftin ayrılık sebebi olarak gösterilen çeşitli iddialar ortaya atıldı. Son olarak, rol arkadaşı Merve Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen oyuncu Uğur Uzunel, hakkında çıkan bu iddialara isyan etti.

TRT1'in büyük bir beğeni ile izlenen dizisi 'Masumlar Apartmanı'nda 'Gülben' karakteriyle herkesin gönlüne taht kuran 35 yaşındaki başarılı oyuncu Merve Dizdar, 2018 yılında dünyaevine girdiği kendisinden iki yaş büyük meslektaşı Gürhan Altundaşar'la ayrılık kararı almış ve sessiz sedasız boşandıkları ortaya çıkmıştı.

 

Dizdar, dizideki rol arkadaşı Uğur Uzunel ile eşini aldattığına dair çıkan haberlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt vermişti.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar

"AYRILDIĞIMIZ DOĞRU"

Ünlü oyuncu, paylaşımında "Magazin bilmiyorum, anlamam da. Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru... Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. Ne Gürhan, ne ben birbirimizi aldatmadık. yasak aşk yaşamadık kimseyle. Sadece bitti. Rica ediyorum." diye yazmıştı.

Uğur Uzunel

İSYAN ETTİ

Katıldığı bir törende objektiflere yansıyan Uğur Uzunel, rol arkadaşı Dizdar'ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilmesiyle ilgili iddialara isyan etti.


Uzunel, "Merve sevdiğim bir arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. Yok öyle bir şey, biz iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak da ayıp bence... Merve'nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez, benle alakalı değil. Hadsizlik etmek istemem." ifadelerini kullandı.

Çiftin boşanmasının ardından Altundaşar'ın çocuk istediği ancak Dizdar'ın buna olumsuz yanıt vermesi nedeniyle evliliklerinin bittiği de iddia edilmişti.

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'ın boşanma sebebi Uğur Uzunel mi? İlk kez konuştu ile ilgili etiketler uğur uzunel merve dizdar Gürhan Altundaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.