Merve Dizdar ile eski eşi Gürhan Altundaşar samimi bir şekilde görüntülendi

Altın Kelebek'te 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü Ezgi Mola ile paylaşan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren 35 yaşındaki oyuncu Merve Dizdar, eski eşi Gürhan Altundaşar ile samimi bir şekilde görüntülendi. Geçtiğimiz yaz Haziran ayında tek celsede boşanan çiftin Moda’da bir kafedeki samimi görüntüleri olay oldu.

Salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran ve oyunculuğuyla büyük bir beğeni toplayan Merve Dizdar, Moda’da müdavimi olduğu bir kafede eski eşi ve meslektaşı Gürhan Altundaşar ile samimi bir şekilde görüntülendi. 2018 yılında evlendiği Çok Güzel Hareketler oyuncusu Gürhan Altundaşar’dan geçtiğimiz Haziran ayında tek celsede boşanan Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar çifti ayrıldıktan sonra da arkadaş kalmaya devam ettiler.


AŞK DEVAM MI?

TV8 ekranlarındaki 2. Sayfa'da yer alan son haberlerde arkadaş grubunda bir araya gelen Dizdar ile Altundaşar’ın boşanmalarına rağmen samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. İkilinin yeniden bir araya gelip gelmedikleri konusunda çift henüz sessizliğini bozmadı. Eski eşlerin ortaya çıkan görüntüleri 'evlilik bitti ama aşkları devam ediyor' şeklinde yorumlandı.

Merve Dizdar ile eski eşi Gürhan Altundaşar samimi bir şekilde görüntülendi


Boşanma haberleri sonrasında ihanet iddialarına sosyal medyadan cevap veren Dizdar, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." paylaşımında bulunmuştu.

Boşanma sonrası çiftin ayrılık sebebi olarak gösterilen çeşitli iddialar ortaya atılmış ve Merve Dizdar'ın dizideki rol arkadaşı Uğur Uzunel ile eşini aldattığına dair iddialar magazin gündeminde yer almıştı. Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile evliliğinin bitmesine rol arkadaşının sebep olduğu öne sürülmüştü.

Merve Dizdar ile eski eşi Gürhan Altundaşar samimi bir şekilde görüntülendi ile ilgili etiketler merve dizdar Gürhan Altundaşar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.