Merve Büyüksaraç kimdir? Ne iftirası attı?

Merve Büyüksaraç kimdir? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2019, bu akşam saat 20:00'da final bölümüyle ekranlara geliyor. Eski yarışmacılardan Mevre Büyüksaraç'ın adı tekrardan anılıyor. Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz....

Merve Büyüksaraç kimdir? Eski yarışmacılardan Mevre Büyüksaraç'ın adı tekrardan anılıyor. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2019, bu akşam saat 20:00'da final bölümüyle ekranlara geliyor. İşte Merve Büyüksaraç kimdir? Ne iftirası attı? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz....

Merve Büyüksaraç'a sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle tazminat davası açıldı

Merve Büyüksaraç, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasından elendiğinde “Adada o kadar aç da değildik. Yapım ekibi yemek veriyordu” diyerek yarışmanın adil olmadığını iddia etmişti, bu açıklamadan sonra Acun Ilıcalı’nın avukatı da sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle Büyüksaraç’a 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. Bodrum’da canlı yayında 25 bin liralık manevi tazminat kazandığı haberini duyuran Acun, “Bu zamana kadar kimsenin hakkını yemedik, yemeyiz. Bu para hayır kurumlarına bağışlanacaktır” açıklamasında bulundu.

 Merve Büyüksaraç

Merve Büyüksaraç (d. 13 Haziran 1988, Ankara), 2006 Türkiye güzeli.

1,78 m boyundadır. TED Koleji'nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun olmuştur.

Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçilmiştir ve Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiştir.

Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarışmıştır. 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye'ye döndüğünde hem Acun Ilıcalı hem Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik olmuştur.

Merve Büyüksaraç kimdir? Ne iftirası attı? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.