Merve Boluğur'un fotoğrafları photoshoplu çıktı! Yanlışlıkla kalçasını yamulttu

Uzunca bir süredir ekranlarda yer almamasına rağmen sosyal medyadan yaptığı her paylaşımla ve özel hayatıyla gündemde olan 34 yaşındaki güzel oyuncu Merve Boluğur'un fotoğraflarına photoshop yaptığı ortaya çıktı. Boluğur, kalçasını büyük göstermek isterken arkasındaki vitrini yamulttu. Fotoğraftaki bu detay takipçilerinin dikkatinden kaçmadı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başaran Merve Boluğur, bu defa photoshopla kalçasını büyütmeye çalışırken vitrini yamultmasıyla gündeme geldi. Takipçilerinden gelen yorumlara kayıtsız kalamayan Boluğur, verdiği cevapla özgüvenini gözler önüne serdi. Takipçileri Boluğur'a 'Gerek var mıydı böyle bir şeye?' şeklinde soru yönelttiler.

Bir süre önce Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan ve aşk hayatındaki sessizliğini bozan ünlü oyuncu Merve Boluğur uzun süre gündem olmuştu. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü oyuncu, bu kez sosyal medya paylaşımıyla dalga konusu oldu. Yaptığı photoshopla dalga konusu olan Merve Boluğur'un fotoğraf karelerine sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Merve Boluğur'un fotoğrafları photoshoplu çıktı! Yanlışlıkla kalçasını yamulttu

''GÜZELLİĞİMDEN ETRAF YAMULUYOR''

Sosyal medyayı aktif kullanan Boluğur, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Photoshopla kalçasını büyütmek isteyen Boluğur, arkasındaki vitrini yamulttu. Takipçilerinin gözünden kaçmayan detaya yorum yağdı. Cihanna'nın, "Ne yapıyorsun kız sen?" yorumuna cevap veren Merve Boluğur, "Güzelliğimden etraf yamuluyor" diyerek özgüvenini gözler önüne serdi.

 

 

Merve Boluğur'un fotoğrafları photoshoplu çıktı! Yanlışlıkla kalçasını yamulttu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Sosyal Medya Instagram photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.