Merve Boluğur'un 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan tepki çeken yorum: Gereksiz insan, konuşmaya gerek yok!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ile 53 gün evli kalan DJ Mert Aydın, katıldığı bir davette eski eşi Boluğur ilgili tepki çeken bir açıklamada bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Boluğur ile ilgili konuşmak istemeyen Aydın, "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" dedi.

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile görkemli bir törenle nikah masasına oturdu. Evliliklerini göz önünde yaşayan ve sık sık paylaşım yapan ikili, nikahtan günler sonra boşanma kararı aldı. İkili, 23 Kasım'da 53 günlük evliliklerini tek celsede bitirdi. Önceki gün bir davette görüntülenen Mert Aydın, eski eşiyle ilgili dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

"GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK"

Habertürk'te yer alan habere göre, katıldığı davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın Merve Boluğur için şu ifadeleri kullandı:

"Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" 

"MERVE OLMASA SENİ KİM TANIRDI?"

Pek çok kişi 'Merve olmasa seni kim tanırdı. Gereksiz olan biri var ama o Merve değil' yorumunda bulundular.

Merve Boluğur'un 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan tepki çeken yorum: Gereksiz insan, konuşmaya gerek yok!

EVLİLİKLERİ 53 GÜN SÜRDÜ

Merve Boluğur ve Mert Aydın, 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada tek celsede boşandı. Adliyeden babasıyla çıkan Boluğur, soruları yanıtsız bırakırken Mert Aydın, "Olmadı yürütemedik" şeklinde konuştu. Boşanmanın ardından ikili hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Boluğur'un nikahtan sonra eşine "Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem" dediği ve ikilinin tartıştığı iddia edildi. Düğünden sonra ameliyat olan Aydın'ın eşinden istediği desteği görememesi de evliliklerinde krize neden oldu.

 

Merve Boluğur'un 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan tepki çeken yorum: Gereksiz insan, konuşmaya gerek yok! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın evlilik boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.