Merve Boluğur'dan Şahan Gökbakar'a 'balkon' göndermesi

Oyuncu Merve Boluğur, 40 parçalık puzzle yaptığı için kendisiyle alay eden komedyen Şahan Gökbakar'a 10 yıl önceki bir olay üzerinden göndermede bulundu. Balkonlu bir ev maketi fotoğrafı paylaşan Boluğur, "Sen bırak puzzle makete başla" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantinada olan oyuncu Merve Boluğur, bu süreci verimli geçirmek için üniverisiteye hazırlanmaya başladı.

Derslerden kalan zamanda puzzle yapan Boluğur, dün 40 parçalık puzzle yapıp "Bitti" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Komedyen Şahan Gökbakar da kısa sürede sosyal medyada gündem olan Boluğur'u 3 parçalık puzzle fotoğrafı ile tiye aldı.

Merve Boluğur'dan Şahan Gökbakar'a 'balkon' göndermesi

ŞAHAN'A ÖPÜŞME OLAYIYLA GÖNDERME YAPTI

Merve Boluğur, Şahan Gökbakar'ın kendisi hakkında yaptığı bu espriye balkonlu maket evi görseliyle yanıt verdi. Merve bu tercihiyle Şahan Gökbakar'ın bir döneme damga vuran magazin haberine gönderme yaptı. Şahan Gökbakar, 14 Temmuz 2010 yılında oyuncu Berrak Tüzünataç ile Kabataş'taki bir evin terasından öpüşürken yakalanmış ve bu görüntüler yıllarca konuşulmuştu.

Merve Boluğur'dan Şahan Gökbakar'a 'balkon' göndermesi - Resim : 2

PAYLAŞIMLARI SİLDİLER

Merve'nin paylaşımından rahatsız olan Şahan, gönderisini anından sildi. Merve Boluğur da balkon göndermesi yaptığı paylaşımı kaldırdı.

Merve Boluğur'dan Şahan Gökbakar'a 'balkon' göndermesi - Resim : 3

Merve Boluğur'dan Şahan Gökbakar'a 'balkon' göndermesi ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç Şahan Gökbakar Merve Boluğur Instagram puzzle maket
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.