Merve Boluğur'dan ilginç paylaşım! Ayaklarının fotoğrafını yayınladı

Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla gündeme geldi. Oyuncu Merve Boluğur, ekranlarda olmasa da yaptığı açıklamalarla ve sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde straplez mini elbisesinin altına jartiyer giyen Boluğur bu kez de ayaklarının fotoğrafını paylaştı.

Boluğur, ayaklarının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Son dönemde sosyal medyada yaptığı hemen hemen her paylaşımıyla gündem olan Merve Boluğur'dan şaşırtan bir paylaşım daha geldi. Genç oyuncu cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 

Geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır koyu renkte kullandığı saçlarını kısacık kestiren ve imaj tazeleyen 34 yaşındaki oyuncu deri mini elbisesin altına giydiği jartiyle birbirinden çarpıcı pozlar vermişti. Instagram'da 3,7 milyon takipçisi bulunan Boluğur bu kez ayaklarının fotoğrafını 'Canım ayaklarım' notuyla yayınladı.

Merve Boluğur ayaklarının fotoğrafını paylaştı: 'Canım ayaklarım'

Boluğur'un bu hareketine kimse anlam veremedi. Geçtiğimiz yıl da çimenlerin üzerinde çektiği ayaklarının fotoğrafını paylaşan Boluğur, fotoğrafa "Akışkan" notunu düşmüştü.

Merve Boluğur ayaklarının fotoğrafını paylaştı: 'Canım ayaklarım'

 

Merve Boluğur'dan ilginç paylaşım! Ayaklarının fotoğrafını yayınladı ile ilgili etiketler Merve Boluğur Instagram Sosyal Medya ayak fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.