Merve Boluğur'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi!

Merve Boluğur’la Murat Dalkılıç’ın boşanacakları dedikodusu magazin dünyasını karıştırdı. Ünlü popçu, ‘İddialara gülüp geçtik. Mutluyuz’ dedi

Güzel oyuncu Merve Boluğur'la popçu Murat Dalkılıç'ın evliliği üzerinde dolaştığı iddia edilen kara bulutlar, ikilinin yaptığı açıklamayla dağıldı… Önceki gün, 2015 yılında evlenen ikilinin tartıştığı ve Dalkılıç'ın 1 hafta önce evi terk ederek otele yerleştiği iddia edilmişti.

Dedikodunun hemen ardından güzel eşiyle mutluluk fotoğrafını paylaşan yakışıklı popçu, şu açıklamayı yaptı: "Sabaha kadar çalışıp geç uyanınca haberleri de geç gördüm. Yazılanlara oldukça şaşırdık. Ben evimdeyim, Merve de dizisinin setinde. Boşanmıyoruz."

Ekran_Resmi_2017-03-08_12.59.34

Merve Boluğur'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Murat Dalkılıç ayrılık iddiaları yanıt geldi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.