Merve Boluğur'dan aşkta yaş kriteri

Koronavirüs nedeniyle aylardır evinde olan oyuncu Merve Boluğur, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son paylaşımında karşı cinste aradığı özellikleri sıralayan Boluğur, sevgilisinin kendisinden 5-6 yaş büyük olması gerektiğini söyledi.

Karantina sürecinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem yaratan Merve Boluğur, karşısındaki erkekte aradığı kriterleri açıkladı.

Uzun süredir yalnız olan güzel oyuncu, yaptığı soru cevap etkinlikleriyle karşı cinste hangi özelliklere dikkat ettiğini takipçileriyle paylaştı.

"BENDEN BÜYÜK OLMALI..." 

Boluğur o kriterleri, "Benden büyük olmalı. İdeal fark 5-6 yaş. Karizma şart, zıpır tipleri sevmem. Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp sevmeli. Aklına eseni yapabilmeli. Biraz çılgınlık lazım. İyi eğitimli, yabancı dil bilen, hobileri de olan kişi dikkatimi çeker. Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor" ifadeleriyle paylaştı.

 

Merve Boluğur'dan aşkta yaş kriteri ile ilgili etiketler Instagram Merve Boluğur oyuncu Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.