Merve Boluğur'a erken kutlama!

Geçtiğimiz günlerde saçlarını kestirip farklı bir renge boyatan Merve Boluğur, yeniden imaj tazeledi. Doğum günü yaklaşan oyuncuya kutlamalar yapılmaya başlandı bile.

Murat dalkılıçla masal gibi bir düğünle 2 yıl önce dünya evine giren Merve Boluğur, boşandıktan sonra imaj tazelemeye karar verdi. Her kadının kafasını dağıtmak için yaptığı gibi o da doğrudan kuaförde soluğu aldı. Başak burcu olan Boluğur'un doğum günü de yaklaşmaktayken, arkadaşları ona jest yapmaya başladılar.

6ef88ae4-e45f-4d9a-b9d3-f1ef1dfabd51

Yeni saç renginden memnun olan oyuncu şaşkınlığını ve sevincini sevenleriyle paylaştı.

6ed86531-de9d-44b9-a74c-718bd963b229

Başarılı oyuncu, doğum günü pastasıyla olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Erken doğum günü kutlamalarım başlasın! Canım ekip, duygulandırdınız ve çok mutlu ettiniz... Doğum gününü dünyanın en önemli günü zanneden biri olarak:)" notunu düşerek mutluluğunu dile getirdi.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı.

2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

2007 yılına fantastik korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.

Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu.

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi.

Merve Boluğur'a erken kutlama! ile ilgili etiketler merveboluğur doğumgünü imaj sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.