Merve Boluğur yeni yaşını kutladı!

2015 yılında evlendiği Murat Dalkılıç'tan geçtiğimiz hafta boşanan Merve Boluğur, 30'uncu yaşını Paris'te arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

fft16_mf9878511

Güzel oyuncu Merve Boluğur, İnstagram'da paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı mesajla dikkati çekti oyuncu, "Beni tanıyanlar bilir normalde kısa cümleler kurarım! bugün 30'un şerefine bir şeyler yazmak istedim. O kadar güzel dostlarım var ki tek bir gülüşüm için elinden geleni yapan her daim yanımda olan. Onlar kendilerini biliyor ve sizleri çok seviyorum. Akışta kalarak kalbimin sesini dinleyerek deli dolu duygusal olgun kadın olarak yeni yaşımda paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaptım. En mutlu olduğum yerde kutluyorum! İçten yazılmış bütün iyi kötü mesajlarınızı okuyorum bugün için ayrı ayrı teşekkür ederim herkese. Özel bir teşekkürüm daha var; Yagmur Tanrisevsin-Oğuzhan Koç çiftine yazdığın şarkı için. Çok mutlu ettin. İyi ki doğdum o zaman" ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur yeni yaşını kutladı! ile ilgili etiketler merveboluğur doğumgünü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.