Merve Boluğur ve sevgilisi sarmaş dolaş!

 Kısa bir süre önce hayranı Burak Dayı ile yeni bir ilişkiye paylayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisiyle birlikte çekildiği samimi fotoğrafları paylaşmaya devam ediyor.

Murat Dalkılıç ile 2 yıllık evliliğini bitirdikten sonra uzun süre yalnız kalan genç oyuncu Merve Boluğur, sanat direktörü Burak Dayı ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisini göz önünde yaşamayı tercih eden Boluğur, bugün Instagram hesabından sevgilisiyle yeni bir paylaşım yaptı.

SEVGİLİSİYLE SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİ

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından sevgilisiyle sık sık paylaşımlar yapan Merve Boluğur, son olarak mayosuyla sevgilisine sarıldığı anda çektirdiği bir pozunu paylaştı. Genç çiftin fotoğrafı kısa sürede yaklaşık 110 bin beğeniye ulaştı. Dolu dizgin bir aşk yaşayan Boluğur, 1 hafta önce de sevgilisiyle olan bir fotoğrafını "Kumralım" notuyla paylaşmıştı.

Merve Boluğur ve sevgilisi sarmaş dolaş!

Merve Boluğur ve sevgilisi sarmaş dolaş! ile ilgili etiketler Instagram Merve Boluğur Sosyal Medya Burak Dayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.