Merve Boluğur, terapiyle anılarından kurtulacak!

Oyuncu Merve Boluğur’un 'eski eşi unutma terapisi'yle Murat Dalkılıç ile ilgili anılarından kurtulmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Popçu Murat Dalkılıç’tan geçtiğimiz yıl ayrılan oyuncu Merve Boluğur’un boşanma travmasını atlatmak için destek aldığı ortaya çıktı.

SEÇKİN PİRİLER'E DE UYGULANDI

HT Magazin'den Arif Hür, 'neurofeedback' olarak adlandırılan, beyin dalgalarının eğitilmesi yöntemine ilişkin merak edilenleri, aynı metodu Seçkin Piriler’e uyguladığını söyleyen Prof. Dr. Tanju Sürmeli’ye sordu.

TEDAVİ 2-3 AY SÜRÜYOR

Prof. Dr. Sürmeli: “Beynimiz elektriksel devrelerle çalışıyor. Bu kodlara bu yöntemle müdahale edilebiliyor. Depresyon, panik atak, şizofreni ve aşk yarasını azaltmak mümkün. Bu sistemle bilinçaltına kaydedilen kodları değiştirebiliyoruz. Tedavi 2-3 ay sürüyor. Bu tedaviyi gören insanın negatif olaylardan etkilenme olasılığı düşüyor” dedi.

Merve Boluğur, terapiyle anılarından kurtulacak! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Murat Dalkılıç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.