Merve Boluğur son görüntüsüyle şaşkına çevirdi

Son günlerde yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşkına çevirdi. Güzel oyuncunun sarışın hali hayranları tarafından beğenilmeyince eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bir süredir aşk yaşadığı kişinin Şişli'de kafe işleten Meriç Kırdan olduğu ortaya çıkan Merve Boluğur yine adından söz ettirmeyi başardı. Hayranlarının sürekli siyah saçları ve kırmızı ruju ile görmeye alışık olduğu Boluğur sarışın oldu. Uzun yıllardır siyah saç kullanan ve imaj değişikliğinden uzak duran güzel oyuncu 'puding' adını verdiği sarı saçlı halini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşınca hayranları resmen yıkıldı.

''MERVE KENDİNE GEL!''

Boluğur'un uzun yıllardır hep siyah olarak kullandığı saçlarını sapsarı gören hayranları şoke oldu. Fotoğrafın altına ''Sakın yapma!, kendine gel bu gerçek olamaz.'' şeklinde binlerce yorum yağdı. Yeni hali beğenilmeyen ve eleştiri yağmuruna tutulan oyuncunun saçlarını boyatmadığı, peruk taktığı ortaya çıktı.

İşte Boluğur'un o görüntüsü:

Merve Boluğur son görüntüsüyle şaşkına çevirdi

 

Merve Boluğur son görüntüsüyle şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Merve Boluğur Instagram oyuncu peruk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.