Merve Boluğur maske takmama sebebini açıkladı!

Yaz başında hayranı Burak Dayı ile ilişkisini bitiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, YouTube'da Cihan Şensözlü'nün "Sanane Cihanna" programına katıldı. Hayatının farklı bir evresine geçtiğini belirte Boluğur, biten ilişkisine dair samimi itiraflarda bulundu.

İşletmeci Burak Dayı ile ilişkilerini noktaladıklarını belirten Boluğur meditasyon yapmaya başladığını ve kendine yöneldiğini ifade etti. Derinlerdeki Merve üzerine çalışmalar yaptığını vurgulayan Boluğur, şu ifadeleri kullandı:

"KENDİMİ LOLİTA OLARAK GÖRÜYORUM"

“Sosyal medyada o an ne hissediyorsam onu paylaşıyorum. Kendimi lolita olarak görüyorum. Sosyal medya paylaşımlarımı filtresiz yapıyorum. Gelebilecek olan tepkileri bildiğim için ister istemez bir an düşünüyorum ama hiçbir zaman tepki gelsin diye hiçbir şey yazmıyorum. Çünkü artık kendim gibiyim. Derdim gündem olmak değil. Hayatı gerçekten keyif alarak yaşamak, bu anı keyifle geçirmek şu an bütün derdim. Kendimde fark etmem gereken şeyleri fark ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde maskesiz bir şekilde gezerken magazin muhabirlerine yakalanan Merve Boluğur, ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Maske takmamasını eleştirilere Merve Boluğur sosyal mesafe şakasıyla cevap verdi.

Merve Boluğur maske takmama sebebini açıkladı!

"MESAFELERİ OLAN BİR İNSANIM, O YÜZDEN MASKE TAKMIYORUM"

Başarılı oyuncu, “Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum” dedi.

"ÇOCUK YAPMAK İSTİYORUM"

Şarkıcı Murat Dalkılıç’la olan evliliğini bitirdikten sonra bir süre aşk hayatında sessizliği seçen güzel oyuncu mutluluğu işletmeci sevgilisi Burak Dayı’da bulmuştu. Burak Dayı ile olan ilişkisinin bitmesinden sonra aşka küsmediğinin altını çizen güzel yıldız, “Tekrardan evliliği düşünüyorum. Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum” ifadelerini kullandı.

İkili ilişkiler için bambaşka bir bakış açısında olduğunu söyleyen Boluğur, “Egolarını ne kadar indirirsen ortaya o kadar çok sevgi çıkar. Daha naif bir ilişki oluşur. Kolay mı? Hiç değil. Kendi mutluluğum için ‘önce benden başlamalı’ diye düşünüyorum. Bir şekilde aslında o naif duyguları yaşamak istiyorum. Hayatımızda bir şeyleri istiyoruz ve dengeyi kuruyoruz. Ne istediğimle alakalı çok netleştim. İlişkide çok aslında samimiyim. Ancak birini istemediğimde hemen duvar örüyorum. Dürüst davranmak gerekirse kumral erkekler bana çekici geliyor” diye konuştu.

 

Merve Boluğur maske takmama sebebini açıkladı! ile ilgili etiketler YouTube Merve Boluğur Burak Dayı Cihan Şensözlü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.